De beste prijs per pistekilometer vind je hier

gesponsord op 01 oktober 2021

Dit jaar kunnen we weer op wintersport! Genieten van de heerlijke sneeuw, de zon en een heerlijk terrasje tussen het skiën of het boarden door. Wie heeft daar nou geen zin in? Maar dit jaar zal, zeker omdat corona nog niet helemaal verdwenen is, niet ieder skigebied even geschikt zijn. Sommige skigebieden zijn juist van nature erg coronaproof. Een voorbeeld hiervan is Les Sybelles. Een echte aanrader, want het gebied is groot, rustig, zonnig en niet onbelangrijk, lekker voordelig! Want er is geen gebied met meer dan driehonderd kilometer aan pistes waar je zo voordelig kunt wintersporten als in Les Sybelles.

Les Sybelles coronaproof skigebied

Les Sybelles is van nature al coronaproof. In dit gebied vind je namelijk geen cabines of gondels, maar voornamelijk moderne stoeltjesliften en her en der wat sleepliften. Zo zit jij altijd in de veilige buitenlucht en alleen met je eigen familie of vrienden in de lift. Ook de accommodaties zijn coronaproof. Zo heb je de keuze uit fijne gerenoveerde appartementen of chalets in de mooie chaletdorpjes Saint Jean d’Arves en Saint Sorlin d’Arves. Verder is de verhouding pistekilometers versus aantal toeristenbedden zeer goed. Dat is niet alleen prettig in coronatijden, het zorgt er ook voor dat je op de pistes de ruimte hebt.

Boek je familiereis naar Les Sybelles bij Sportiek

Les Sybelles is een ideaal familiegebied. Zeker de dorpjes Saint Sorlin d’Arves en Saint Jean d’Arves zijn overzichtelijk en rustig. Daarnaast vergroot het zonnige skigebied het skiplezier van de kleintjes. Maak je je zorgen over de taal bij de skilessen? Niet doen, want in het authentieke Saint Jean d’Arves krijgen kids tot 11 jaar gratis Nederlandse skibegeleiding bij de skilessen.

Tweede week kerstvakantie: ongekende prijs/kwaliteit!

Dit jaar valt de tweede week van de Nederlandse Kerstvakantie zeer gunstig voor iedereen die naar Frankrijk op wintersport wil. De Fransen hebben namelijk een week eerder vrij. Dit maakt dat het in veel gebieden rustiger zal zijn. Ook de prijzen liggen veel lager dan normaal in de Kerstvakantie. Ideaal als je goedkoop op wintersport wil of, waarom niet, een keertje extra! Kijk hier voor ongekend goede deals. Het is bijna onmogelijk om betere prijs/kwaliteit ratio te vinden dan in deze week. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken.

De vijf beste accommodaties in Les Sybelles:

Je hebt de keuze gemaakt om naar Les Sybelles te gaan, maar je weet nog niet naar welk accommodatie? Wij hebben een shortlist gemaakt met de beste en prettigste accommodaties:

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.