Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Les Sybelles: 310 kilometer piste en geen gondels

gesponsord op 03 november 2020

We willen natuurlijk allemaal graag op wintersport komende winter. In deze bijzondere tijden is misschien niet ieder skigebied even geschikt, maar sommige skigebieden zijn juist van nature erg coronaproof. Een voorbeeld hiervan is Les Sybelles. Een echte aanrader, en helemaal in dit seizoen!

Coronaproof skigebied

Les Sybelles is van nature erg coronaproof. In dit gebied vind je geen cabines of gondels, maar voornamelijk moderne stoeltjesliften en her en der wat sleepliften. Zo zit jij altijd in de veilige buitenlucht en alleen met je eigen familie of vrienden in de lift. Ook de accommodaties zijn coronaproof. Zo heb je de keuze uit fijne gerenoveerde appartementen of chalets in de mooie chaletdorpjes van Saint Jean d’Arves en Saint Sorlin d’Arves. Je skiet er zo naar toe en bent daardoor alleen in contact met de mensen uit je eigen bubbel, wel zo prettig.

Sneeuwzeker, zonnig en groot skigebied

Les Sybelles is een sneeuwzeker en zonnig skigebied waar je mooie tochten kunt maken in alle moeilijkheidsgradaties. Zo is het voor iedereen mogelijk om het gehele gebied te doorkruisen. De gloednieuwe snelle 6-persoons stoeltjeslift vanuit Saint Jean D’Arves zorgt voor een rechtstreekse verbinding naar de pistes van Le Corbier, wat het maken van tochten nog makkelijker maakt. Het skigebied is bijna overal ski-in/ski-out zodat je eenvoudig terug kunt skiën/snowboarden tot aan je appartement. Het gebied ligt relatief hoog waardoor je het gehele seizoen zeker bent van goede sneeuw (dorpen op 1600 meter en skigebied tot 2700 meter) en is daarnaast voorzien van sneeuwkanonnen. Met in totaal 310 kilometer aan pistes ben je er zeker niet snel uitgeskied! Verder is het gemiddelde prijsniveau in dit gebied laag. Zo hoef je niet na te denken of je nog een drankje extra koopt op een van de vele gezellige terrasjes.

Pro-tip: De pistes boven Saint Sorlin d’Arves zijn heerlijke pistes. Echte aanraders om heerlijk overeen te carven! Vooral aan het eind van de dag als de zon laag staat en je een een nog mooier uitzicht hebt op de beroemde bergtoppen van Aiguilles des Arves.

Boek je familiereis naar Les Sybelles bij Sportiek

Zie jij een familievakantie naar Les Sybelles wel zitten? Boek dan nu je trip bij Sportiek en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis liftpas voor kinderen t/m 11 jaar in de kerst- en paasvakantie.
  • Laagste prijsgarantie bij Sportiek.
  • Skiles met Nederlandse begeleiding voor kinderklasjes.

L’Orée des Pistes boven Saint Sorlin d'Arves

Tips voor accommodatie

Als je naar Les Sybelles gaat dat zijn onderstaande accommodaties echte aanraders:

  • Le Corbier: de nieuwe 4-sterren résidence L’Etoile des Sybelles.
  • In Saint Sorlin d’Arves: L’Orée des Pistes volledig gerenoveerde appartementen, 100% ski-in/ski-out met zwembad, sauna, hammam en een geweldig restaurant.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer