Ondanks dat de Snow Show aankomende zondag pas zal verschijnen, geven we alvast een audio sneak-peek over de bestemming die we gaan bezoeken, namelijk Werfenweng gelegen in het Salzburgerland. Misschien wat minder bekend, maar daardoor absoluut niet minder goed! Niet alleen het skigebied, maar ook het gehele dorp is zich op een unieke manier aan het onderscheiden. Wat dat dan is hoor je in deze aflevering van de wintersport resort podcast!

Heb je zelf nu een bestemming welke je besproken wil hebben in de wintersport resort podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over deze podcast? Bekijk dan wintersport.nl/podcast

In deze wintersport podcast:
0:00 Opening
0:18 Ligging van Werfenweng
1:07 Feitjes over het skigebied
2:05 De voordelen van het skigebied
3:53 Duurzaam dorp!
5:42 Langlauf avonturen
6:45 De geheimtip van Werfenweng
8:47 De rode 1 naar het dal
9:48 Opvallend weinig Nederlanders

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél is de liftpas of de overnachting van de redacteur gesponsord door het skigebied. » Lees meer

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Jochemgerrits4 november 2020 · 09:49

Koop eens nieuwe schoenen @Arjen

Arjenadmin4 november 2020 · 10:59

@Jochemgerrits Haha, versleten zolen. Ik zal er op letten volgende keer ;-)

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.