Skiseizoen voorbij? Het golfseizoen is geopend!

gesponsord op 05 april 2022· 5 reacties

null

Vraag je je af wat je met jezelf aan moet nu het skiseizoen voorbij is? Geen nood, het golfseizoen is geopend! En deze twee sporten hebben meer gemeen dan je in eerste instantie zou denken: het zijn beide buitensporten, veelal beoefend door natuurliefhebbers, geen afdaling en golfbaan zijn hetzelfde, het is leuk en makkelijk om met je vrienden te doen en na afloop wordt er vaak een borrel gedronken op het terras.

Open Golfdagen

Dus wat let je? Berg die latten op en kijk eens of je overweg kan met een setje clubs. Wil je eerst kijken of deze sport überhaupt iets voor jou is? Als je op zoek bent naar een laagdrempelige kennismaking met de golfsport dan zijn de Open Golfdagen echt iets voor jou! Vraag een vriend, vriendin, collega of familielid mee en maak er samen een leuke dag van.

null

Opengolfdag.nl

Op het platform opengolfdag.nl kun je eenvoudig zoeken naar een Open Golfdag. Open Golfdagen zijn gratis voor alle deelnemers en worden het hele jaar door verspreid over Nederland georganiseerd. Je kunt onder andere filteren op locatie, datum, dag en dagdeel. En als je een aanbod hebt gevonden dat jou aanspreekt, kun je deze niet alleen direct zelf boeken, maar ook delen met je vrienden of familie.

null

Golfstart met 10% korting

Voor alle wintersportliefhebbers die al overtuigd zijn dat golf een ideale buitensport is en besloten hebben dit graag te willen leren: met de actiecode Wintersport10 krijgen je 10% korting op een Golfstart-lespakket. Golfstart is bedoeld om beginners de beste introductie en een duurzame start te geven in de golfsport. In vier tot zes lessen leer je alle basistechnieken van de sport: putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en de swing. Met Golfstart behaal je uiteindelijk je baanpermissie, waarmee je op de golfbaan kan blijven oefenen totdat je je handicap hebt behaald.

Zoek een cursus bij jou in de buurt en vergeet bij afrekenen niet de actiecode in te voeren!

Sorry hoor maar dit slaat natuurlijk nergens op dat er overeenkomsten zijn. Zulke dingen moet je toch niet op een wintersport site willen gaan promoten. Schoenmaker blijf bij je leest.

Born to Ride

Nou, kom maar op met die Wintersporters golfwedstrijd

kijk eens op weeweeweepuntboerteunpuntcom :)

Weet je, het terrasseizoen is ook geopend! 😀😎

*bericht bewerkt door Gerben.t.Z op 12 apr 2022 17:02

Het skeelerseizoen, tennisseizoen, paardrijseizoen, hockeyseizoen, voetbalseizoen, hardloopseizoen, wandelseizoen, en van de zomer weer het snorkelseizoen! Enz, enz.

Waarom niet het bergwandelen/huttentochten promoten. Die hebben een duidelijk raakvlak met de wintersport nl. het genieten van sportief bezig zijn in de bergen

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie