Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nieuwe innovaties in Ski amadé

gesponsord op 05 oktober 2020

Ongekend skiplezier in Ski amadé
Ongekend skiplezier in Ski amadé

Ski amadé staat bekend om de vele innovaties. Het grootste skigebied van Oostenrijk blaast dit jaar 20 kaarsjes uit, en gaat door met het investeren om te zorgen dat wintersporters kunnen genieten van de best mogelijke wintersport. Naast nieuwe liften is er een nieuwe app, zijn er meer mogelijkheden om online je skipas te betalen en is er een nieuwe Friends-Club opgericht, om echte fans van Ski amadé te belonen.

Investeringen: drie nieuwe liften

Komende winter staan er drie gloednieuwe liften in Ski amadé. De meest in het oog springende is de verbinding tussen Snow Space Salzburg en Flachauwinkl/Kleinarl. De nieuwe Panorama-Link maakt dat je hier niet meer met de bus hoeft. Of je je dag nou begint in Zauchensee, Flachauwinkl, Flachau, Wagrain, Kleinarl or St. Johann – deze nieuwe connectie maakt dat het nog makkelijker om Salzburger Sportwelt te ontdekken.

My Ski amadé Friends Club: geknipt voor Ski amadé fans

De my Ski amadé Friends Club is gelanceerd voor de 20ste verjaardag van Ski amadé. Het is gemaakt voor trouwe fans van Ski amadé. Clubmembers krijgen mooie kortingen en exclusieve aanbiedingen. Daarnaast dient de Friends-Card ook als liftpas, zo kun je eenvoudig je skipas betalen met je eigen shop-account. Met deze pas haal je nog meer voordeel uit je trip in Ski amadé.

My Ski amadé Friends Club skipas
My Ski amadé Friends Club skipas

Koop je skipas op je mobieltje

Het skipassysteem van Ski amadé was al goed. Maar in de tijd van contactloos betalen kan het nog beter. Via je mobieltje kun je nu eenvoudig betalen en je oude skipas upgraden als je wilt gaan skiën of boarden. Mocht je nog geen fysieke skipas hebben, dan kun je deze ook op je mobieltje bestellen en éénvoudig en snel oppikken bij een van skipas-automaten. Dit allemaal contactloos! Natuurlijk kan je Ski amadé Friends kaart ook als skipas gebruikt worden.

Ski amadé Guide app

Met meer dan 450.000 downloads en goede reviews heeft de Ski amadé Guide app zich compleet bewezen. Deze virtuele pistekaart maakt dat je het skigebied kunt bekijken alsof je door een virtual reality bril kijkt. Zo kun je je ook in het meest slechte weer perfect oriënteren! Ook biedt deze app een real-time routing functie waardoor je precies met jouw wensen door het skigebied geloodst kan worden. Aan het eind van de dag geeft de app precies aan welke piste je gedaan hebt, hoe lang je geskied of geboard hebt, wat je topsnelheid was en nog veel meer!

Ski amadé App
Vind je vrienden terug dankzij de Freind Tracker

Friend Tracker

In de app zit ook de Friend Tracker. Zo kun je elkaar, als je besluit om een andere piste te doen, of als je elkaar per ongeluk kwijt bent geraakt eenvoudig terugvinden. De Friend Tracker is vorig jaar gelanceerd en was meteen een succes, al meer dan 17.000 mensen hebben deze tracker gebruikt! Ideaal om elkaar op tijd terug te vinden voor een goede lunch of een heerlijk diner.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer