Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Tips, nieuws en vijf redenen om je ski´s the huren!

gesponsord op 05 oktober 2020

Perfect onderhouden materiala bij Intersport

De discussie of het verstandiger is om ski’s of een snowboard te kopen of te huren is misschien wel even oud als de skisport zelf. In dit artikel zetten we op een rijtje waarom het huren van je materiaal een goed idee. Daarnaast brengen we je op de hoogte hoe we komende winter zo prettig en veilig mogelijk in de sneeuw kunnen staan met ons gehuurde wintersportmateriaal.

Vijf redenen om je ski’s te huren en niet te kopen

 • 1. Wissel je materiaal om wanneer je maar wilt
  Keiharde pistes? Kies voor een stevige pistelat. Lekkere poeder? Zoek een mooie poederbak uit. Een beetje van alles wat? Probeer een all-mountainski. Als je bij INTERSPORT je ski’s huurt, kun je eenvoudig wisselen afhankelijk van de condities op de berg. Ook als je om een andere reden wil wisselen van ski’s is dat geen probleem.

 • 2. Ski met de modernste ski’s of boards
  Als je ski’s huurt, kun je elk jaar met spiksplinter nieuwe ski’s de berg op. Zo weet je zeker dat je elk jaar gebruik kunt maken van de nieuwste technieken. Dat levert over het algemeen alleen maar meer skiplezier op.

 • 3. Perfect onderhouden ski’s en boards
  Bij INTERSPORT zijn de ski’s en snowboards altijd perfect onderhouden. Dus als jij de pistes op gaat, dan weet je zeker dat je staalkanten scherp zijn en het belag goed gewaxt. Bij het huren van je materiaal hoef je je daar dus geen zorgen om te maken.

 • 4. Geen problemen met transport
  Huur je ski’s en snowboard ter plekke en je hoeft deze niet mee te slepen in of op je auto. En als je met het vliegtuig, trein of bus gaat is het meezeulen van je ski’s of snowboard al helemaal een nare klus. Als je huurt hoef je daar allemaal niet over na te denken.

 • 5. Wel kopen? Huur dan eerst
  Ondanks al deze pluspunten van het huren van materiaal begrijpt INTERSPORT natuurlijk ook dat het heerlijk is om je eigen spullen te hebben. Maar voordat je ski’s of snowboard koopt, is het verstandig deze eerst uit te proberen. Bij INTERSPORT kun je ski’s en snowboards (tegen huurtarief) uitproberen en mocht je de ski’s of het snowboard willen kopen, dan wordt het huurbedrag van de koopprijs afgetrokken.

>> Klik hier om je ski’s te huren!

Probeer eens wat anders, ga toerskiën

Tips voor komende winter

Het is een bijzonder jaar. Ook komende winter zal anders zijn dan we gewend zijn. INTERSPORT helpt je graag om zo veilig en prettig mogelijk te kunnen wIntersporten. Hierbij de tips om weg van de massa te blijven:

 • Reserveer je materiaal online
  Reserveer je materiaal online, zo heb je minder tijd nodig in de winkel en krijg je meteen het goede materiaal mee.

 • Haal je spullen de dag van tevoren op
  Je kunt je wintersportspullen bij INTERSPORT een dag van tevoren ophalen. Als je je materiaal na 16:00 uur ophaalt betaal je deze dag niet.

 • Ga eens toerskiën of sneeuwschoenwandelen
  Je kunt bij INTERSPORT in Oostenrijk ook sneeuwschoenen en toerski’s huren. Komende winter is dat misschien wel een heel goed idee. Lekker weg van iedereen en alleen maar natuur om je heen. Toerskimateriaal is een enorme investering, dus als je het een keertje wilt proberen, is huren het meest aan te raden.

Tip: Ben je lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Dan krijg je 10% korting bij INTERSPORT!

Huur je skikleding

Nieuw in Oostenrijk: huur je skikleding!

Als je gaat wIntersporten komt er veel meer kijken dan alleen het huren van ski’s. Je hebt ook goede skikleding nodig. Bij INTERSPORT kun je nu zeer hoogwaardige en goed passende skikleding huren. Deze kleding, geleverd door het high-end merk Schöffel, is warm, ademt goed en heeft een perfecte pasvorm. INTERSPORT heeft deze kleding voor dames, heren en kinderen. Vooral voor de jonge skiërtjes kan het interessant (en goedkoper) zijn om te huren, want zoals alle ouders weten, kinderen groeien hard hun kleding. Het spreekt voor zich dat deze kleding elke keer als het terug wordt gebracht in de winkel grondig worden gereinigd. Kijk hier voor meer info en de voorwaarden.

Voordelen huren bij INTERSPORT

Als je bij INTERSPORT huurt, ben je zeker van een goede service. Klanttevredenheid staat voorop en dat merk je aan alles. Denk bijvoorbeeld aan het 100% gratis annuleren. Maar ook krijg je bij Intersport flinke kortingen. Als je materiaal zeven dagen huurt, betaal je voor maar zes dagen. Kinderen onder de 14 jaar krijgen sowieso 50% korting. Als beide ouders materiaal huren, dan huren kinderen onder de tien hun materiaal gratis!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer