In deze video neem ik je mee in één van de meest populaire gebieden onder Nederlandse wintersporters. We zijn in de Zillertal Arena om Gerlos, Königsleiten en Zell am Ziller te verkennen. Zillertal Arena is een lang en uitgestrekt gebied met veel eenvoudige pistes voor beginners. Denk bijvoorbeeld aan de Gerlosplatte. Veel verbindingspistes zorgen daarentegen voor voldoende uitdaging voor de meer gevorderde wintersporter. Als deze pistes te moeilijk zijn kun je ook de lift naar beneden nemen.

De dorpen van Zillertal Arena

De dorpen hebben allemaal een ander karakter. Zell am Ziller is meer een soort stadje, wat heel makkelijk te bereiken is. Gerlos is echt een après-ski dorp en tot slot is Königsleiten een echt ski-in ski-out dorp dat ideaal is voor families. Voor families is het natuurlijk ook prettig dat je hier veel Nederlands sprekende skileraren vindt. Kortom een enorm divers gebied, dat echt voor iedereen wat te bieden heeft. Wel moet je het geen probleem vinden om met veel Nederlanders in hetzelfde skigebied te zitten.

Wat vinden jullie van Zillertal Arena?

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie