Ontdek (gratis!) familieskigebied Nendaz

gesponsord op 05 november 2020

Nendaz
Nendaz ligt midden in Wallis, halverwege Chamonix en Zermatt. Vanaf het hoogste puntje van het skigebied, de Mont-Fort (3.300 m), is het panoramische uitzicht op de Alpen, en met name op de Matterhorn en de Mont-Blanc, uitzonderlijk! Nendaz ligt in het hart van het grootste skigebied van Zwitserland – les 4 Vallées – met meer dan 400 km aan pistes. Skiërs en snowboarders voelen zich hier dan ook echt thuis, maar zij zijn niet de enigen. Met het label ‘Family Destination’ staat Nendaz garant voor een zeer warm welkom en tal van activiteiten voor zowel kinderen als hun ouders en grootouders.

Skigebied Les 4 Vallées

Het skigebied Les 4 Vallées is één van de grootste aaneengesloten skigebieden van Zwitserland en daarmee ook zeer gevarieerd. Als beginner vind je vooral bij de dorpen laag in het gebied goede blauwe oefenpistes. Maar eigenlijk is het toeren door het hele gebied vooral interessant voor (ver)gevorderde skiërs en snowboarders. Het uitgestrekte gebied leent zich goed voor mooie dagtochen. Onze redactie heeft unaniem de ‘piste de Mayens’ gekozen als favoriet. Het is een zeer gevarieerde piste die we vooral in de ochtend, wanneer alles nog strak geprepareerd is, kunnen aanbevelen.

Nendaz
Prachtige pistes in Nendaz

Familiebestemming

Ga je graag op wintersport met je kinderen en grootouders? Dan is Nendaz een ideale bestemming! Voor de kinderen (en jezelf) zijn er meerdere uitstekende skischolen om uit te kiezen, daarnaast is er in Nendaz voor de allerkleinste een crèche. Voor diegene die liever niet meer op de latten staan, zijn er uitstekende alternatieve om van de Zwitserse bergen te genieten. Zo zijn er tal van sneeuschoenroutes, wandelpaden en langlaufroutes. De avonturiers kunnen hun energie kwijt op de rodelbaan, schaatsbaan en de nieuwe ziplijn waarbij je met 100 km per uur door de bergen vliegt!

In Nendaz zijn veel appartementen te vinden waar je met de hele familie kunt verblijven. Het dorp is wal aanzienelijk groot, dus let goed op waar je boekt zodat je niet te ver naar de lift hoeft te lopen.

Nendaz
Win een wintersport naar Nendaz met het hele gezin!

Win een wintersport naar Nendaz

Samen met je opa, oma en kinderen gratis naar de sneeuw? Het kan! Want deze winter geeft Zwitserland Toerisme, Interhome en Nendaz in samenwerking met Wintersport.nl een wintersportvakantie weg naar Nendaz voor het hele gezin plus grootouders! Het enige wat jij moet doen bij deze drie-generaties-winactie, is ons laten zien hoe graag jouw familie die prijs wil! Dus maak een filmpje op je mobiel waarop ieder familielid over zijn wintersportervaringen vertelt en wie weet staan jullie straks met z’n allen in de sneeuw.

Klik hier voor meer informatie & aanmelden en wie weet ski jij deze winter gratis in Nendaz!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.