Wintersport in Nederland de komende dagen

MarkVermeulen op 06 februari 2021

Het is je vast niet ontgaan dat we de komende dagen een periode met echt winterweer in Nederland krijgen. Onze weerman Roel brengt jullie op onze website op de hoogte van de nieuwste vooruitzichten. Nu we dit seizoen niet kunnen afreizen naar de Alpen, is het aanstaande winterweer natuurlijk meer dan welkom! De Nederlandse Ski Vereniging zal de mooiste foto’s en video’s verzamelen.

Wintersport in Nederland

We gaan de mooiste inzendingen delen met onze volgers. Spoor daarom vooral iedereen aan om hun winterplezier vast te leggen. Plaats deze foto’s en video’s op sociale media, tag daarbij @nederlandseskivereniging en gebruik de hashtag #WintersportNL. Vervolgens zullen wij de mooiste inzendingen plaatsen op onze website, Facebook en Instagram.

Dus maak de grootste sneeuwpop, de mooiste winterwandeling of langlauftocht, de beste afdaling op je ski’s, snowboard of slee! Je kan natuurlijk ook een leuk sneeuwballengevecht houden. Plaats hiervan een foto en/of video op Instagram, dan zetten wij hier vervolgens mooie wintersportprijzen tegenover!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.