Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Het zijn bijzondere tijden. Als online touroperator begrijpt Sunweb jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist nu. Het boeken van een wintersportreis bij Sunweb zorgt voor extra veiligheid.

Veilig op wintersport met Sunweb

Je bent zeker van goede hulp en ondersteuning als je je reis bij Sunweb boekt. Zo heb je bijvoorbeeld een hele goede financiële bescherming. Sunweb is namelijk aangesloten bij de SGR en daarmee ben je er zeker van dat je het vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent als de reis niet door kan gaan. Daarnaast is er de repatriëringsgarantie als je met de Sunweb-bus op vakantie vertrekt waardoor je er, zelfs als er iets gebeurt, altijd zeker van bent dat je weer veilig terug thuis komt.

Duidelijke informatieverschaffing

De veiligheid van de klanten is bij Sunweb prioriteit nummer één. Om duidelijkheid te verschaffen heeft Sunweb een overzicht gemaakt met wat je kunt verwachten komende winter. Deze pagina wordt continu geüpdatet zodat je precies weet hoe alles ervoor staat.

Totale vrijheid met de Do It Yourself holidays!

Jouw vakantie = jouw keuzes! Sunweb biedt vakanties waarbij je alles helemaal zelf kunt bepalen. Je accommodatie en skipas zijn altijd inbegrepen in de prijs. Maar, je kan je skivakantie altijd customizen zoals jij het wilt. Wijzig je skipas, reserveer voordelig materiaal of boek lessen. Bij Sunweb regel je het in een handomdraai aan een zeer scherpe prijs. Hierdoor kom je voordeliger uit dan als je alles zelf regelt en je loopt niet tegen onverwachte kosten aan. Ook hier heb je natuurlijk de perfecte financiële bescherming! Wel zo fijn.

Zorgeloos en veilig op wintersport met Sunweb

Wacht niet te lang met boeken!

Er zijn verschillende redenen om nu zo snel mogelijk te boeken:

  • Je profiteert van enorme vroegboekkortingen
  • Beschikbaarheid van goede accommodaties in uiteenlopende skigebieden
  • Je loopt geen risico want bij Sunweb ben je perfect financieel beschermd
    Lees alles over de vroegboekvoordelen hier!
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer