Veilig, vertrouwd en luxe op wintersport bij Landal Ski Life

gesponsord op 06 december 2021· geen reacties

Veilig en vertouwd op wintersport
Veilig en vertouwd op wintersport

Wil je veilig en plezierig op wintersport, in je luxe eigen appartement? Dan ben je bij Landal Ski Life aan het juiste adres. Je vindt Landal Ski Life in de beste skigebieden voor jong en oud. Daarnaast biedt Landal uitstekende faciliteiten zoals sauna’s, wellness en zwembaden. Zo wordt wintersport nog fijner!

Geweldige parkfaciliteiten

Een wintersport verblijf bij Landal is van alle gemakken voorzien. Om te beginnen met exclusieve accommodaties. Deze vakantiewoningen hebben een modern chalet-interieur. Natuurlijk heb je alle comfort voor jouw wintersportvakantie.

  • Denk aan een heerlijke houtkachel, comfortabele boxspringbedden en een eigen sauna.
  • Ook kun je heerlijk eten. Lokale specialiteiten, goede wijnen en een stijlvolle ambiance. Je vindt op alle Landal parken restaurants voor de echte fijnproever.
  • Terwijl de kinderen heerlijk spelen in het zwembad kun jij genieten van een heerlijke massage of een bezoek aan de privé sauna in de accommodatie.

Ruime keuze: 12 parken in 4 landen
Ruime keuze: 12 parken in 4 landen

Ruime keuze aan wintersportaccommodaties bij Landal Ski Life

Je hebt de keuze uit maar liefst 12 parken in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië. In alle parken sta je vrijwel direct op de piste en alle skigebieden blinken uit in veelzijdigheid waar jong en oud zich zullen vermaken. Denk aan gebieden als Bad Kleinkirchheim, Brandnertal, Montafon, Saalbach Hinterglemm en Höchkonig in Oostenrijk. Of aan Arosa-Lenzerheide en Morschach-Stoos in Zwitserland. En natuurlijk is er ook een luxe park in het Sauerland! Kijk hier voor alle mogelijkheden!

 Direct aan de piste
Direct aan de piste

Ideale uitvalsbasis samen met vrienden of familie

De accommodaties van Landal zijn ideaal om samen met een groep vrienden of familie op wintersport te gaan. Je hebt je eigen ruimte, comfort en privacy. Vanuit je accommodatie sta je bijna altijd direct op de pistes. Wintersport is nog nooit zo comforatbel en prettig geweest!

Recent gemoderniseerde appartementen
Recent gemoderniseerde appartementen

Tip: recent gemoderniseerde appartementen Brandnertal

Het Landal park in het Brandnertal is bij veel wintersporters beroemd. Dit park heeft een ideale ligging direct aan de pistes van het leuke skigebied bij Brand. Dit jaar is de renovatie van alle appartementen compleet afgerond. Je zit hier dus in superluxe, moderne accommodaties. Een modern alpine design in combinatie met de adembenemende ligging maakt dit park een echte aanrader!

Onbezorgd op wintersport met: gratis annuleren, 100% geld terug
Onbezorgd op wintersport met: gratis annuleren, 100% geld terug

Onbezorgd op wintersport: gratis annuleren, 100% geld terug

Boek jouw wintersport zonder zorgen met de flexibiliteit om je wintersport tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming, of te annuleren met 100% geld terug in geval van een:

  • gesloten grens
  • negatief reisadvies
  • quarantaineplicht bij aan en/of terugkomst

Kijk voor alle voorwaarden en de extra omboekflexibiliteit!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie