Kom op ontdekking in Méribel tot 22 april

gesponsord op 07 maart 2022· geen reacties

De lente: de beste tijd om te leren skiën
De lente: de beste tijd om te leren skiën

Méribel, in het hart van de Franse Trois Vallées is open tot 22 april. Tot die tijd vind je hier heerlijke sneeuw met een fijn voorjaarszonnetje. Het is misschien wel de beste tijd om te leren skiën. Of van een heerlijke wellness te genieten. Hou je meer van topsport en grote evenementen? Kom dan langs tijdens de wereldbekerfinales op de beroemde Roc de Ferpiste.

null

Heerlijke wellness

Waarom trakteer je jezelf niet op een heerlijke, rustgevende vakantie vol met wellness, sport en ontspanning tijdens een ski- & spa-vakantie? Na een dag skiën met je partner of vrienden genieten van alle heerlijke wellness die Méribel te bieden heeft. Denk aan:

  • Behandelingen en massages in de tophotels van Méribel;
  • ‘Balnéothérapie’ in een ontspannende omgeving met een prachtig uitzicht; verkwikkende lichamelijke activiteiten en dat onder een heerlijke Franse voorjaarszon;
  • Zenactiviteiten zoals yoga en Qi Gong om lichaam en geest op elkaar af te stemmen.

Meer informatie over de wellness in Méribel vind je hier.

null

De lente: de beste tijd om te leren skiën

De lente is ook de tijd om te leren skiën onder de beste omstandigheden! Maart en april zijn de maanden bij uitstek voor gezinnen die van de lentesneeuw willen genieten. Elke ochtend liggen de pistes er weer perfect bij! Natuurlijk geniet jezelf van de zon, maar de zon zorgt er ook voor dat de sneeuw wat zachter wordt en nog makkelijker te skiën is.

Het voorjaar is dus misschien wel de beste tijd van het jaar om te leren skiën of snowboarden.
De skischolen bieden privé- en groepslessen aan gedurende het hele seizoen tot eind april. Natuurlijk kun je, om je gezinsvakantie gemakkelijk te organiseren, je materiaal ter plaatse huren, op slechts enkele stappen van je accommodatie.

Meer informatie over skilessen en skihuru vind je hier.

De lente: de beste tijd om te leren skiën
De lente: de beste tijd om te leren skiën

Finales wereldbeker alpineskiën in Méribel

Tenslotte zijn skiërs en fans van grote sportevenementen van 14 tot 20 maart 2022 helemaal op het juiste adres in Méribel. Want het is gastheer van de wereldbekerfinales alpineskiën. Een mooi spektakel dat adembenemend beloofd te worden! Na de Olympische Spelen in februari 2022 in Peking zullen de beste mannelijke en vrouwelijke skiërs ter wereld in het skigebied van Méribel strijden om de wereldbeker. Gedurende 3 dagen zullen de 200 beste skiërs ter wereld elkaar uitdagen op de legendarische piste '‘Roc de Fer’. De Fransman Alexis Pinturault, winnaar van de wereldbeker in 2021, zal zijn titel komen verdedigen op zijn thuisbasis.

null

Het programma wereldbeker alpineskiën Méribel

  • Woensdag 16 maart: Downhill mannen en vrouwen, in Courchevel Le Praz.
  • Donderdag 17 maart: Mannen en vrouwen Super G, in Courchevel Le Praz.
  • Vrijdag 18 maart: Team Parallel, in Méribel La Chaudanne.
  • Zaterdag 19 maart: Reuzenslalom voor mannen en slalom voor vrouwen, in Méribel La Chaudanne.
  • Zondag 20 maart: Damesslalom en reuzenslalom voor mannen, in Méribel La Chaudanne.

Meer informatie.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie