Winterse groepsuitjes beleef je bij SnowWorld

gesponsord op 07 maart 2022· 1 reactie

null

Na een lange tijd thuiswerken en leven in een aangepaste situatie, is daar nu eindelijk weer de ruimte om elkaar op te zoeken en samen iets te gaan beleven. Dus zoek je naar een actief bedrijfsuitje? Of een avontuurlijk dagje weg met vrienden en familie? SnowWorld heeft een breed aanbod in groepsuitjes. Een programma op maat is ook mogelijk!

Groepsuitje

Kies voor een groepsuitje bij SnowWorld voor een heleboel sneeuwpret! Leer skiën of snowboarden of verbeter je vaardigheden tijdens een skiles of snowboardles in deze indoorskihal. Daarnaast worden er diverse clinics aangeboden op ieder niveau. Naast het indoorskiën en -snowboarden biedt SnowWorld nog veel meer mogelijkheden.

null

Zakelijke mogelijkheden

Ook voor het leukste bedrijfsuitje ga je naar SnowWorld. Volg samen een clinic of leer je collega’s beter kennen tijdens een teambuilding activiteit in de sneeuw. Lig in een deuk tijdens hilarische spellen voor grote groepen als bijvoorbeeld polonaise sleeën, tuben en skilat lopen. Warm vervolgens op in de gezellige horeca met een hapje en een drankje.

null

Vergaderen bij SnowWorld

Even weg van de vergaderruimte op kantoor? Wat dacht je van vergaderen tussen de sneeuwpistes? SnowWorld is een uitstekende locatie om productief te vergaderen. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Meer informatie over vergaderingen en arrangementen? Neem contact op via het aanvraagformulier onderaan de Groepen & zakelijkpagina.

null

Offerte op maat

Evenement of uitje op maat? Je kan ook je eigen groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren. Zo kan je zelf een enorm leuke dag samenstellen. Kijk voor meer informatie op de website bij een SnowWorldvestiging bij jou in de buurt. (Bijna) alles is mogelijk! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

null

Het zou dan wel fijn zijn als de sneeuwkwaliteit in orde is, zie forum:
Helaas lukt het niet om link te plaatsen.

*bericht bewerkt door Arjann op 09 mrt 2022 17:23

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie