Zwitserland: dé bestemming voor een gezinsvakantie

gesponsord op 07 november 2020

Ben jij op zoek naar een ideale wintersportbestemming voor het hele gezin? Lees dan vooral verder! Want met gecertificeerde familiebestemmingen, familiehotels en speciale gezinsaanbiedingen weet je één ding zeker: In Zwitserland komt jouw gezin niets te kort!

Gecertificeerde familiebestemmingen

In Zwitserland vind je gebieden met een zogeheten ‘Family Destination’-label. Dit gecertificeerde label wordt niet zomaar toegekend. Een gebied moet voldoen aan strikte voorwaarden op het terrein van infrastructuur, activiteiten en diensten, die allemaal in het teken staan voor een optimale vakantie voor kinderen én hun ouders. Denk onder andere aan familiehotels, gezinsaanbiedingen, speeltuinen, educatieve themaroutes en kinderopvang.

Ontdek de familiebestemmingen!

Familiehotels

Hotels die zich richten op gezinnen zijn ontzettend populair onder families, en dat is niet voor niets. Van speelkamers, aangepaste etenstijden, kindermenu’s, speeltuinen, zwembaden en een animatieprogramma wordt natuurlijk ieder kind blij. Maar ook aan de ouders is in deze familiehotels gedacht. Zij kunnen vaak heerlijk ontspannen in de wellness en profiteren van aantrekkelijke familieprijzen.

Zoek en boek jouw familiehotel in Zwitserland.

Gezinsaanbiedingen

Een wintersportvakantie met het hele gezin kan aardig in de kosten lopen, maar gelukkig valt dat reuze mee wanneer je profiteert van gezinsaanbiedingen. Zo geniet je bijvoorbeeld als gezin van voordelige tarieven voor accommodaties en liftpassen in de schoolvakanties.

Bekijk alle gezinsaanbiedingen.

Win een gratis wintersport!

Win een gratis wintersport naar Zwitserland

Samen met je opa, oma en kinderen gratis naar de sneeuw? Het kan! Want deze winter geeft Zwitserland Toerisme, Interhome en Nendaz in samenwerking met Wintersport.nl een wintersportvakantie weg naar het Zwitserse Nendaz voor het hele gezin plus grootouders! Het enige wat jij moet doen bij deze drie-generaties-winactie, is ons laten zien hoe graag jouw familie die prijs wil! Dus maak een filmpje op je mobiel waarop ieder familielid over zijn wintersportervaringen vertelt en wie weet staan jullie straks met z’n allen in de sneeuw.

Klik hier voor meer informatie & aanmelden en wie weet ski jij deze winter gratis in Nendaz!

Verblijf met de hele familie gratis in dit prachtige chalet.


Coronamaatregelen
Coronamaatregelen
Net zoals in de zomermaanden geldt ook in de winter in het openbaar vervoer – ‘gesloten’ kabelbanen inclusief - een mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. De horeca - waaronder ook de bergrestaurants - leven de geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften na. Met het label ‘Clean & Safe’ verbinden toeristische dienstverleners zich ertoe om de regels opgelegd door het Zwitsers ministerie van Volksgezondheid en de brancheverenigingen strikt na te leven. Op Clean-and-safe.ch vind je meer informatie over de getroffen voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19. Voor alle actuele informatie over reizen naar Zwitserland, raadpleeg de reisadviezen van de Zwitserse en de Nederlandse overheid.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.