Dinsdagavond-clinic: fotografie en video in de sneeuw

Rogier op 07 december 2020· 7 reacties

Hoe maak je de beste wintersport foto.
Hoe maak je de beste wintersport foto.

Ook komende dinsdag is er weer een clinic voor Club Wintersporters-leden. Dit keer zullen Edo en ik jullie tips & tricks meegeven voor het fotograferen tijdens de wintersport. Rene zal daarnaast tips geven om met de best mogelijke videobeelden thuis te komen.

Wintersportfotografie

Een goede wintersportfoto of -video maken, lijkt zo simpel: de bergen zijn mooi, de ski- en snowboardacties zijn gaaf… Maar je zult niet de eerste zijn die wat teleurgesteld is hoe je camera dat beeld heeft vastgelegd. Nou is het gelukkig allemaal geen rocket science. Met een paar handige tips kun je al snel betere shots gaan maken. En die tips gaan wij jullie geven.

Interactief

Zoals bij de vorige clinics is er continu tijd om vragen te stellen. Wij geven daar graag antwoord op. Mocht je nu al vragen hebben, laat het ons hieronder weten, dan komen we er tijdens de clinic op terug.

Wij hopen je dinsdagavond op het spoor van de perfecte wintersportfoto en -video te zetten. Tot dan!

null

Hoe aanmelden?

Ben je nog geen lid van Club Wintersporters? Meld je dan vóór dinsdag 19.15 uur aan (nu slechts 9 euro voor dit hele seizoen) en je kunt meteen de fotografie-clinic bijwonen. Ben je al clublid, dan hoef je je niet in te schrijven voor de sessie. Op je eigen clubpagina komt kort voor aanvang de link naar de livestream te staan.

Ben je lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Dan kun je de inspiratiesessies gratis bijwonen. Klik dan hier, volg de stappen en druk bij stap 2 op de knop dat je je wilt aanmelden als NSkiV-lid! De rest volgt vanzelf.

Lukt het niet om er live bij te zijn, dan kun je als lid de sessie later terugkijken. Naast meerdere online inspiratiesessies profiteer je van voordelen bij partners (bekijk alle voordelen op wintersport.nl/club).

Meer inspiratiesessies

Voor volgende week, 15 december 2020, 19.00 uur, staat er weer in inspiratiesessie op het programma: Kies het juiste skigebied / Q&A (Edo en Roel) en we komen snel met het programma voor de weken daarna.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Nice! Zal hem helaas achteraf moeten bekijken, maar ben heel benieuwd!

Edwin van Riel

Leuk, ik ben er weer bij!
Is ook al bekend of/wanneer een clinic over onderhoud eraan zit te komen?

Leuk, ik ben er weer bij!
Is ook al bekend of/wanneer een clinic over onderhoud eraan zit te komen?

reinier op 07 dec 2020 11:20

Daar zijn we mee bezig, snel meer data!

Click. Click. Peace

Rond 1900u is kindtechnisch steeds een lastig verhaal, dus wordt waarschijnlijk weer terugkijken.
Is de clinic morgen ook weer (een kwartier) later ivm de persconferentie van Rutte, of start hij toch om 1900u?

Als ik wit zie, dan gaat het bergafwaarts met me.

@Veenhoorn , no worries, we starten ook pas om 19:15 ná de persconferentie! Tot morgen!

Was weer super!

Seriously snow addicted family!

Dank voor het kijken allemaal, ondanks de internet storing! Als Dimi-R in de chat van gisteravond me trouwens nog even een DM wil sturen zou dat top zijn. Er ligt een mooie kalender voor je klaar!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie