Wintersportgebieden die je niet mag missen!

gesponsord op 07 december 2021

null
De wintersportvakantie is voor velen de favoriete vakantie. Daarom kiezen we ieder jaar zorgvuldig de perfecte bestemming. Interhome heeft het kiezen een stuk makkelijker voor je gemaakt. Zij hebben namelijk een top 3 van populaire wintersportgebieden in Zwitserland samengesteld. Want wat je vakantiewensen ook zijn, in het veelzijdige Zwitserland vind je altijd een gebied dat bij jou past! Interhome is Europa’s grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. Het is een Zwitsers bedrijf en daarom kunnen zij perfect vertellen welke gebieden je absoluut niet mag missen.

Bekijk hier de ruim 1.000 wintersportchalets van Interhome in Zwitserland.

Direct vanuit je accommodatie de sneeuw in.
Direct vanuit je accommodatie de sneeuw in.

Wallis

Een van de grootste en populairste kantons in Zwitserland is Wallis. Het bestaat uit zowel grote, bekende skigebieden als kleine rustigere delen. Het is dus een ontzettend divers gebied, met veel verschillende soorten pistes.

Nendaz is een kindvriendelijk gebied met speciale oefenpistes voor de kids. Er is veel variatie qua pistes, voor zowel beginners als gevorderden. Hierdoor kan iedereen maximaal genieten van het skiplezier. Een vakantiewoning naast een skilift is ideaal als je met het hele gezin gaat.

La Tzoumaz is een idyllisch dorp voorzien van alle gemakken. Je kan hier met een tweetal stoeltjesliften gemakkelijk doorskiën naar Verbier. Het dorp heeft 412 kilometer aan piste, gevarieerd van blauw tot zwart.

Zermatt is een bruisend, toeristisch dorp dat zijn authentieke karakter niet heeft verloren. Een vakantiewoning in het hartje van dit bruisende dorp is dan ook zeker een aanrader. Er zijn hier vooral blauwe en rode pistes. Verder zijn er mooie mogelijkheden om off-piste te gaan. Maar ga dan wel met een gids op pad.

Saas-fee is zeer geschikt voor gezinnen en is autovrij. In het gebied zijn er veel blauwe pistes en is het rustig, ideaal voor beginners! Er zijn 11 sleepliften en 2 stoeltjesliften, je hoeft dus niet perse in een gondellift.

Geniet van de rust en ruimte bij je chalet.
Geniet van de rust en ruimte bij je chalet.

Berner Oberland

Wintertoerisme is hier ontstaan en dat is ook zeker terug te zien. Het is een authentiek Zwitsers gebied.

Grindelwald is één van de beroemdste alpine dorpjes in Zwitserland. Je vind hier prachtige authentieke gebouwen en een levendig centrum. Er zijn veel blauwe pistes, perfect voor de kinderen en beginners. Het is de meest centrale plek in het skigebied. Een vakantiehuisje in Grindelwald is dus perfect voor het hele gezin.

Wengen heeft een gezellige sfeer. Het ligt op een hoogte van 1247 meter en is eenvoudig te bereiken.

Alpes Vaudoises

Hier maakt het niet uit welk seizoen je komt, er is altijd wel wat te doen.

Villars is het bekendste skigebied in Alpes Vaudoises. Het is hier rustig, maar het gebied heeft een goede variatie in pistes, mogelijkheden voor tochten en voldoende off-piste. Villars is niet alleen perfect voor skiën en snowboarden, maar ook voor langlaufen.

Met het hele gezin op wintersport.
Met het hele gezin op wintersport.

Win een wintersport naar Zwitserland!

Gratis met het hele gezin, opa en oma in een luxe chalet verblijven? Deze kans kan je haast niet laten lopen. Ontdek het prachtige Zwitserland gezellig met de hele familie! Interhome, Zwitserland Toerisme en Nendaz geven in samenwerking met Wintersport.nl een wintersportvakantie weg naar Nendaz. Het enige wat jij hoeft te doen is ons laten zien hoe graag jouw familie dit wil winnen! Dus zet je mooiste glimlach op en vertel ons over jullie wintersportervaringen. Wie weet staat jouw gezin, samen met oma en opa straks op de prachtige pistes in Nendaz. Wij kunnen niet wachten om jouw filmpje te bekijken!

Klik hier voor meer informatie & aanmelden en wie weet ski jij deze winter gratis in Nendaz!

Win en verblijf gratis in dit prachtige chalet!
Win en verblijf gratis in dit prachtige chalet!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.