Meiners, Peperkamp en Wolf in actie deze week

MarkVermeulen op 09 maart 2021· geen reacties

Overzichtelijk weergegeven wanneer en waar onze wintersporten live te zien zijn bij Eurosport. Deze week komen onder andere de Nederlanders Maarten Meiners, Melissa Peperkamp en Casper Wolf in actie.

Woensdag 10 maart: WK freestyleskiën in Kazachstan

Het WK freestyleskiën vindt deze week plaats in Almaty. Janneke Berghuis, die haar seizoen vroegtijding beëindigde, neemt niet deel.

Donderdag 11 maart: WK freestyleskiën & World Cup biatlon

Herbert Cool doet verslag van de World Cup biatlon in het Tjechische Nove Mesto.

Vrijdag 12 maart: WK snowboard freestyle in de Verenigde Staten

Vandaag wordt er om de medailles gesnowboard op het onderdeel slopestyle bij het WK snowboard freestyle. Kunnen Melissa Peperkamp en Casper Wolf stunten?

In het Zweedse Åre gaan de vrouwen op de slalom de strijd met elkaar aan. Åre is het bekendste, grootste en meest populaire wintersportdorp van Zweden. Het dorp is behoorlijk groot en bruist. Aan het einde van het seizoen in de Alpen gaat het in Åre nog even door. Het seizoen loopt hier immers veel langer door en later in het jaar is het ook langer licht.

Zaterdag 13 maart: Maarten Meiners op de reuzenslalom

Maarten Meiners komt vandaag in Kranjska Gora in actie bij de World Cup reuzenslalom.

In het Amerikaanse Aspen wordt het WK snowboard freestyle vervolgd. Het wereldberoemde skidorp Aspen ligt hoog in de Rocky Mountains en het beschikt zelfs over een eigen vliegveld: Aspen Airport. Ook al brengen veel wereldsterren hun wintersportvakantie hier door, is het niet alles luxe wat hier de klok slaat. Aspen is met z’n geweldig aanbod qua skipistes een droomlocatie voor zowel gevorderde als beginnende skiërs. Aspen staat bekend om het grote aantal double diamond afdalingen. Daarnaast kunnen ook beginners en kids in Aspen met volle teugen van een skivakantie genieten dankzij de goede faciliteiten en skischolen. Wil je wat meer van het gebied verkennen? Neem dan de gratis shuttlebus naar Snowmass, één van de vier skigebieden van Aspen.

Zondag 14 maart: Peperkamp en Wolf op het WK

Melissa Peperkamp en Casper Wolf komen in actie bij de kwalificaties van de Big Air op het WK.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.