Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Challenges: Wintersport gaat door!

MarkVermeulen op 09 oktober 2020· geen reacties

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus ziet wintersport in Nederland er dit jaar anders uit. Daarom komt de Nederlandse Ski Vereniging nu met challenges via Instagram, want wintersport gaat door! Onze atleten schotelen jullie leuke challenges voor om deze periode samen actief door te komen!

Komende tijd zal de Nederlandse Ski Vereniging elke vrijdag een challenge online plaatsen die je thuis of bij een wintersportorganisatie in Nederland (of de Alpen) na kan doen. Voer de challenge zo goed of creatief mogelijk uit. Doe dat vooral samen met je vrienden, vriendinnen, familieleden of teamgenoten! Plaats de challenge in je verhaallijn op Instagram en vergeet daarbij niet de Nederlandse Ski Vereniging te taggen. Daag je vrienden en vriendinnen uit om mee te doen en maak gebruik van de hashtag #NSkiV ! Bij elke challenge wordt namelijk een coole prijs vergeven aan de winnaar.

Wintersport gaat door! Samen maken we er een leuke en sportieve winter van. De challenge van deze week is met Adriana Jelinkova. Succes!

MarkVermeulen

Plaats een reactie