De Radar en Rachel-skihelmen van Head zijn de toekomst op gebied van skihelmen. Met een revolutionair ontwerp, een perfect in te stellen ventilatie en eenvoudig en snel te wisselen lenzen laat deze vizierhelm zien waar de toekomst van helmen heen gaat. We zetten zes redenen om te kiezen voor deze nieuwe skihelm van Head voor je op een rijtje:

1. Revolutionair ontwerp

De radar (herenmodel) en rachel (damesmodel) skihelmen van Head zijn revolutionair op verschillende vlakken. Maar het meest opvallende is de perfecte integratie van het vizier. Deze helm combineert de voordelen van een goggle met die van een vizier. Hierdoor behoort beslagen lenzen tot het verleden, zit het vizier goed strak op je gezicht maar is het tevens prima te gebruiken voor brildragers.

2. Perfect in te stellen ventilatie

De ventilatie van deze helm is perfect in te stellen. Omdat de helm samen met het vizier een geheel vormt, helpt ook het vizier mee met de ventilatie. Hierdoor zul je het met deze helm niet te snel te warm (geen beslagen lenzen) of te koud hebben!

3. Wind en waterdicht

Deze helm is perfect wind en waterdicht. Nou denk je misschien ‘dat is niet zo raar voor een helm’. Maar een vaak gehoord kritiekpunt van vizierhelmen is dat deze onder het vizier slecht afsluiten waardoor sneeuw eenvoudig onder de lens kan komen. Bij deze helmen kan dit niet zomaar gebeuren, waardoor deze echt in alle omstandigheden perfect te gebruiken zijn. Ook als het hard sneeuwt of wanneer je door de poeder skiet.

4. Sphere-fit

Het nieuwe Sphere-Fit systeem maakt dat de helm als een beanie om je hoofd komt te zitten. Comfortabel en perfect passend. Door aan de Boa-draaiknop te draaien wordt het systeem driedimensionaal aangespannen waardoor er een strakke en aangename pasvorm ontstaat. Zo blijft de helm, ook in het geval van een harde klap, perfect op zijn plaats zitten. Comfortabeler en veiliger!

5. Radar vision lens

De radar vision lens biedt een compleet gezichtsveld. De radar vision heeft een dubbele lens waardoor beslagen glazen tot het verleden behoren. Het vizier past zich perfect aan aan het gezicht van de drager. Ideaal voor iedereen en in het bijzonder voor brildragende wintersporters.

6. Zeer eenvoudig lens wisselen

Een van de grote nadelen van veel vizierhelmen is het omslachtige wisselen van lenzen, als het überhaupt al mogelijk is. Bij de radarhelm is het omwisselen van de hoogstaande radar vision lens een fluitje van een cent. Met een klik wissel je van lens en zo kun je deze helm onder alle omstandigheden perfect gebruiken. Bij verschillende radar helmen wordt al standaard een extra lens meegeleverd. Zo ben je direct klaar voor alle mogelijke weercondities.

Kijk hier voor meer informatie en voor de verschillende modellen van deze helm.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.