SnowFest 2021 vindt plaats in Crans Montana

MarkVermeulen op 10 september 2020

Uitzicht_op_Crans_Montana

Na een bijzonder einde van seizoen 2019/2020, waar we helaas SnowFest 2020 hebben moeten cancelen in verband met de snelle verspreiding van COVID-19, is de tijd aangebroken om de datum en locatie van Snowfest 2021 bekend te maken. SnowFest verhuist volgend jaar naar een nieuwe locatie, het prachtige Zwitserse gebied Crans Montana in de periode van 4 t/m 11 april 2021. In deze week zullen zowel de Belgische als de Nederlandse kampioenschappen freestyle plaatsvinden.

Meerjarige overeenkomst

Sneeuwsport Vlaanderen en de Nederlandse Ski Vereniging zijn trots op de overeenkomst met het Zwitserse skigebied. Het is een tweejarig partnership, dus ook in 2022 zal het SnowFest in Crans Montana plaatsvinden. Er is een optie om ook in 2023 Crans Montana als locatie te gebruiken.

Locatie met veel ervaring

In Crans Montana is veel ervaring met het organiseren van grote evenementen. Zo heeft het skigebied ervaring met organiseren van World Cups alpine en Europa Cups freestyle. Ook is het gebied een kandidaat om de wereldkampioenschappen alpine in 2025 te organiseren.

Wacht nog even met boeken

We vragen een ieder nog een aantal weken te wachten met boeken voor deze periode in Crans Montana. Meer informatie over de weekplanning, boekingsacties, liftkaarten en side events volgt eind september.

Vragen

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Paco Krom.

Snowfest 2021

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.