Krijg een wax- en slijpbeurt cadeau!

gesponsord op 10 november 2020· bewerkt op 05 oktober 2021

null
DAKA en de Nederlandse Ski Vereniging hebben een partnership afgesloten en om dit te vieren, profiteer je als lid van de Nederlandse Ski Vereniging van een tijdelijk en exclusief voordeel op je ski- of snowboardonderhoudsbeurt.

Gratis wax- en slijpbeurt

Het lidmaatschap is geüpgraded met een gratis wax- en slijpbeurt. Download de DAKA VIP-App en meld je aan voor de NSkiV-groep. Als lid van de NSkiV-groep profiteer je dan direct van voordeel door de actiecoupon te claimen bij een van de elf DAKA-vestigingen bij jou in de buurt. Zo is er een winkel in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorm, Beuningen, Groningen, Harderwijk, Leerdam, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Utrecht en Zwolle. Je betaalt er 19,99 euro voor het waxen en slijpen van je ski’s of 29,99 euro voor je snowboard, waarna je direct een tegoedbon voor hetzelfde bedrag cadeau krijgt. Daarbij ontvang je als eenmalige introductie van de VIP-App ook nog eens 5 euro shoptegoed.

Gebruiksaanwijzing

  • Download de DAKA VIP-App via de PlayStore of de App Store.
  • Maak een account aan.
  • Open vervolgens ‘Groepen’
  • Selecteer de Nederlandse Ski Vereniging-groep.
  • Vul de activatiecode (vind je in Wintersport Magazine #51 of op je club wintersporters-account) in en ontvang direct een digitale coupon.
  • Laat deze digitale coupon zien bij de kassa van een van de elf DAKA-vestigingen. Je ontvangt dan direct een tegoedbon van DAKA ter waarde van je onderhoudsbeurt.

Deze actie loopt van 2 november tot 5 december 2021. Deze actie betreft onderhoudsbeurt PRO 1 van DAKA. 1 coupon per klant. Niet inwisselbaar voor contant geld. Meer info over slijpen en waxen: daka.nl/klantenservice/slijpen-waxen.

null

Profiteer van nog meer voordeel

Nog geen lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Meld je aan op wintersport.nl/vereniging/lid-worden en geniet direct van voordelen als toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor iedere wintersporter, tot wel 55% korting via Skiset (online) op materiaalhuur in de Alpen, korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland en uiteraard Wintersport Magazine drie keer per jaar op je deurmat.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.