Nederlandse Ski Vereniging verwelkomt een bijzonder nieuw lid!

MarkVermeulen op 10 december 2020· geen reacties

De Nederlandse Ski Vereniging heeft een bijzonder nieuw lid mogen verwelkomen. Het is een rendier afkomstig uit Lapland. Lapland ligt dicht bij de Noordpool en in de winter ligt er veel sneeuw. Elk jaar worden er dan ook World Cup-wedstrijden georganiseerd in Levi, een stad in Fins Lapland.

De winnares van de slalomwedstrijd in Levi mag een naam geven aan een rendier. Een paar weken geleden gaf winnares Petra Vlhova rendieren de namen Pepi (naar haar coach) en Lujza (naar haar nichtje). Een paar jaar geleden won ze ook al eens in Levi en toen noemde ze een rendier naar haar vader Igor.

We gaan ons rendier leren wintersporten

Als nieuw lid en ook mascotte van de Nederlandse Ski Vereniging is het belangrijk dat we ons rendier goed leren skiën, snowboarden en langlaufen! Daarom zal je vanaf nu ons rendier zien bij de evenementen, opleidingen, wedstrijden en challenges van de Nederlandse Ski Vereniging. We hopen dat het rendier zich snel bij ons thuis voelt.

Nu mag jij een naam verzinnen!

Ons rendier heeft alleen nog geen naam… We vragen daarom om jullie hulp. Weten jullie een goede naam voor het rendier? Stuur dan jouw suggestie op naar sport@wintersport.nl. Verzin jij de leukste naam voor ons rendier? Dan win je leuke prijzen en je mag op de foto met het rendier! Het insturen van een naam kan tot en met woensdag 16 december 2020.

De nieuwe mascotte van de Nederlandse Ski Vereniging

Wintersport voor kinderen

Ontdek op het kinderplatform ‘Wintersport voor kinderen’ wat de Nederlandse Ski Vereniging allemaal voor leuks te bieden heeft en leer alles over wintersport op de Wintersport School! Zo leren we je alles over welke verschillende wintersporten er allemaal zijn, hoe je kan wintersporten in Nederland en hoe jij een topsporter kan worden! Ook worden er ieder jaar evenementen en wedstrijden georganiseerd waaraan je kan meedoen. Wist je dat je zelfs wintersport op jouw school kan beleven? Veel plezier!

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.