Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Arjen en Ben bespreken in deze aflevering het skigebied Winklmoosalm - Steinplatte bij Waidring! Het is een skigebied dat behoorlijk populair is bij families. Je skiet in twee landen, want de Steinplatte ligt in Oostenrijk en de Winklmoosalm in Duitsland. Dit skigebied telt totaal 42km pistes wat start op 750 meter en het hoogste punt ligt op 1900m. Voor alle informatie rondom Winklmoosalm - Steinplatte kun je terecht op de gebiedspagina!

In deze wintersport resort podcast:
0:00 Opening
0:52 Een skigebied in 2 landen
2:05 Sneeuwcondities
3:35 Afdalingstips
4:57 Het dorp Waidring
5:55 Familiegericht
7:03 Gezellige hutjes
8:30 Goede uitvalsbasis

Heb je zelf nu een onderwerp wat je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je op de podcast!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan snel! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast mét beeld op Youtube en audio-only kun je hem gemakkelijk vinden op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie