Huur ski's op locatie en voorkom vakantiestress

gesponsord op 11 januari 2022· 4 reacties

© C.Arnal /Skiset
© C.Arnal /Skiset

Een goede vakantie is een zorgeloze vakantie. En aangezien die bij de deur begint, wil je ook geen stress bij het inpakken van je auto, of het zeulen naar de touringbus. Skiset helpt je met ontzorgen, want bij deze professionele verhuurketen kun je in meer dan 400 skigebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Andorra wintersportmateriaal reserveren! Hierdoor hoef je niets mee te nemen vanuit Nederland en wordt je heenreis een stuk aangenamer.

Voordelen materiaalhuur

Het vooraf reserveren van materiaal heeft veel voordelen. Naast het feit dat je het niet mee hoeft te nemen naar je bestemming, weet je ook zeker dat je niet achter het net vist. Zeker in de populaire vakantieweken is het absoluut de moeite waard om te reserveren. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer je er op locatie achterkomt dat alles al verhuurd is. Wacht dus niet met het huren van je materiaal op de plaats van bestemming, maar regel alles vooraf. Dat scheelt een hoop gedoe!

© C.Arnal /Skiset
© C.Arnal /Skiset

Meerdere winkels

In de populaire skidorpen zijn er vaak meerdere winkels waar je het materiaal kunt afhalen. Zo kun je dus kiezen voor een locatie die in de buurt ligt van je accommodatie. Daarnaast is het ook financieel nog eens bijzonder aantrekkelijk om bij Skiset te huren, want je krijgt vaak een dikke korting op het huurmateriaal!

Voor beginners en gevorderden

Uiteraard is er zowel materiaal beschikbaar voor beginnende als vergevorderde wintersporters. Je kunt kiezen uit tientallen van de meest recente modellen ski’s, snowboards en zelfs langlaufski’s. Op locatie kan de deskundige in de winkel je verder advies geven over het huurmateriaal.

Reserveer je ski’s of snowboard nu bij Skiset!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Leogang zit er al niet tussen?

Dat is niet echt voordelig …

het is nooit voordeliger van terplaatse te huren zelfs met korting (sportwinkel in Leogang zit er al niet tussen) naar die extra korting kan je sowieso fluiten. Maar ze hebben wel een punt ivm stress vrij inpakken :-) Maar ik ga nooit uit van gesponsorde berichten om een zaak te kunnen doen.

Haha no way, spullen passen altijd makkelijk in de auto. Ken en ben gewend aan mijn materiaal en ik zou pas stress krijgen als ik optel wat ik door de jaren heen aan geld verbrand zou hebben door te huren. Bij vliegen kan het wel uit vermoed ik.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie