Kom in beweging voor de toekomst tijdens de Cruyff Legacy 14K!

MarkVermeulen op 12 april 2021· geen reacties

Samen met de Johan Cruyff Foundation vergroten we het aanbod op het gebied van aangepast wintersporten. Binnenkort organiseert onze partner een mooi evenement.

Het jaarlijkse hardloop- en wandelevenement, de Cruyff Legacy 14K, gaat door. De organisatie kiest dit jaar voor een alternatieve invulling; een virtuele editie via een speciale app. Het bijzondere sportevenement vindt plaats op zondag 25 april. De vorm is dit jaar anders, het doel nog hetzelfde: geld ophalen om kwetsbare kinderen de ruimte te geven om te sporten en bewegen.

Hoe werkt het?

Onder begeleiding van een app ren of wandel je in je eigen buurt. In de app staan onder andere trainingsschema’s, verschillende looproutes voor de door jou gekozen afstand en audiofragmenten van vrienden en bekenden van Johan Cruijff. Na afloop ontvang je een mooie medaille.

Net als ieder jaar kun je als deelnemer aan de Cruyff Legacy 14K kiezen uit verschillende onderdelen, namelijk de Kids Run (1,4K), 5K en de 14K. Speciaal voor de fanatiekelingen is daar dit jaar ook de 21K en 42K aan toegevoegd.

Zondag 25 april

Het evenement vindt plaats op zondag 25 april. Op deze dag kan je tijdens het lopen luisteren naar een live radio-uitzending gehost door Evelien de Bruijn. Hierin hoor je onder andere de favoriete muzieknummers van diverse deelnemers en vertellen vrienden en bekenden over Johan.

Wil je liever op een andere dag lopen? Dat kan! De app is namelijk te gebruiken van 19 april tot en met 19 mei.
Schrijf je in, download de app en kies je afstand. Go out & enjoy!
https://acties14k.cruyff-foundation.org/

Samenwerking Johan Cruyff Foundation

Samen met de Johan Cruyff Foundation vergroten we het aanbod van aangepast wintersporten. De samenwerking bevat een aantal initiatieven waarmee jongeren in aanraking kunnen komen met aangepast wintersporten. Op de Para Snow Day kunnen jongeren kennismaken met de wintersport. Via wedstrijdtrainingen en trainingsweken worden de jongeren vervolgens voorbereid op nationale of internationale wedstrijden.

Wintersport in de buurt

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om (aangepast) te wintersporten bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op Wintersport in de buurt!

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.