Uitnodiging interactieve webinars vanuit het Sportakkoord voor wintersportorganisaties

MarkVermeulen op 12 november 2020


De (winter)sportwereld begeeft zich in vreemde, onvoorspelbare tijden die vragen om een groot aanpassingsvermogen en andere kennis. Om jouw wintersportorganisatie hierbij te ondersteunen, nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij een of meerdere van de georganiseerde (kosteloze) webinars die plaatsvinden in november en december.

Tijdens deze webinars wordt jouw wintersportorganisatie, in groepsverband, concreet op weg geholpen aan de hand van een breed scala aan thema’s, waaronder sociale veiligheid, communicatie, vrijwilligersmanagement en financieel gezond de crisis door.

De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt gaan voor jouw organisatie.

De webinars staan niet alleen open voor wintersportorganisaties, maar voor organisaties uit andere sporten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. Het is mogelijk (en aanbevolen) om met drie personen van één organisatie deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Bekijk in dit document het aanbod en meld je snel aan, want vol is vol!

Na aanmelding krijg je een hyperlink toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot het desbetreffende webinar.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.