Deze Wintersport Resort Podcast is net wat anders dat wat je van ons gewend bent. In deze aflevering bespreken Arjen en Ben namelijk niet één skigebied, maar een behoorlijke lijst aan skigebieden. Dit is niet geheel zonder reden, want deze podcast wordt gesponsord door ChaletsPlus en zij hebben verspreid door heel Oostenrijk een hoop chalets ter beschikking. We vliegen in deze podcast heel Oostenrijk door om vooral de leukste bestemmingen, maar ook de beste geheimtips te bespreken!

Na het kijken of luisteren van deze podcast benieuwd geworden naar het actuele aanbod van Chaletsplus, bekijk dan hier het actuele aanbod. Heb je zelf nu een onderwerp of bestemming die je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments!

In deze wintersport podcast:
0:00 Opening
1:23 Leuk feitje over chaletbouw
2:14 Gerlos
2:34 Zell am Ziller
3:13 Königsleiten en Hochkrimml
5:48 Centraal in Wildkogel Arena
6:38 Snel in Kitzbühel - Kirchberg
8:15 Skigebied Wildkogel Arena
10:20 Ben’s geheimtips
11:00 Katschberg
12:29 Een goede oplossing voor deze winter

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een promotioneel artikel gelezen. Dat betekent dat de redactie van Wintersport.nl in samenwerking met de partner bekijkt hoe we hun boodschap zo goed mogelijk over kunnen brengen. Het artikel is dus geschreven door de redactie, maar goedgekeurd door de partner. Daar ontvangen we een bedrag voor. » Lees meer

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Gillesski12 november 2020 · 16:50

Wanneer komt de volgende Ski resort podcast?

FULL SEND
Reneauteur12 november 2020 · 16:57

@Gillesski ik zou deze resort podcast toch zeker een luister poging geven, er word niet 1 maar zelfs meerdere skigebieden besproken! Win win 😎

*bericht bewerkt door moderator (Rene) op 12 nov 2020 17:34

Don't panic, you will always have your towel...
Gillesski12 november 2020 · 17:02

@Gillesski ik zou deze resort podcast toch zeker een luister poging geven, er word niet 1 maar zelfs meerdere skigebieden besproken! Win win 😎

Rene op 12 nov 2020 16:57

Ben bezig hoor ;) Vind het format van die resort podcasts gewoon heel leuk :)

*bericht bewerkt door moderator (Rene) op 12 nov 2020 17:39: Quote fix

FULL SEND

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.