Geweldige last-minute deals en ook topprijzen in de vakantieweken!

gesponsord op 13 januari 2022· 1 reactie

null

De condities zijn grandioos in de Alpen. Er ligt verse sneeuw, het is koud, en de zon schijnt. Perfect wintersportweer dus! Ook kun je in alle Alpenlanden gewoon op wintersport. Tel daarbij op dat het super rustig is in bijna alle skigebieden en je zou wel bijna gek zijn als je de komende weken niet naar de sneeuw gaat. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Want bij Sunweb vind je een goede selectie van mooie last-minutes, maar ook hebben we geweldige deals gevonden midden in het hoogseizoen. Voor ieder wat wils! Check de prijzen en accommodaties hieronder en boek snel een trip naar de sneeuw.

Sunweb last-minutes & Snow Deals

Boek een last-minute skivakantie met kortingen tot wel 30% inclusief verblijf, skipas en geldteruggarantie! Wat de wensen van jou, je familie of vriendengroep ook is, Sunweb heeft gegarandeerd een last-minute aanbieding die bij jou past. Kijk ook zeker bij de Sunweb Snow Deals, dit zijn de beste aanbiedingen naar de sneeuw. Nu met extra hoge kortingen!

null

Last-minute shortski

  • Vaya Resorts**** +, dit zijn hele luxe resorts in topskigebieden. Vanaf € 609 per persoon en inclusief skipas voor een week, en korte verblijven vanaf € 399 per persoon incl skipas. Je vindt deze resorts onder andere in Serfaus-Fiss-Ladis, Fieberbunn, St. Anton am Arlberg, Kaprun, Galtür, Sölden en Gerlos.
  • Hotel Victoria**** in Kaprun, drie nachten, all-inclusive en inclusief skipas vanaf € 339. Er zijn nog hele goede data beschikbaar, ook weekenden zijn mogelijk.
  • Appartementen Spiegl***, Ellmau in Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental, vier nachten inclusief skipas vanaf € 259 per persoon. Ook weekverblijven zijn mogelijk.
  • Residence P&V Premium Les Terrasses d’Eos**** in Flaine, inclusief skipas vanaf € 359 per persoon. Nog goede data beschikbaar!

Last-minute voor een week!

  • Hotel Le Panoramic*** in Châtel, 1 week all-inclusive en inclusief skipas vanaf € 679 per persoon. Er zijn ook nog mogelijkheden in de vakantieweken! (bijvoorbeeld vanaf € 709 op 19 februari)
  • Hotel Strass**** in Mayrhofen (Zillertal 3000), 1 week inclusief halfpension, toegang wellness/zwembad en skipas vanaf € 739.
  • Residence Les Chalets du Galibier**** in Valloire, 1 week inclusief skipas vanaf € 229 per persoon.
  • Les Chalets des Marmottes*** in St. Jean d’Arves (Les Sybelles), 1 week inclusief skipas vanaf € 229.

null

Op wintersport zonder kopzorgen

Boek je wintersportvakantie bij Sunweb en profiteer van onze garanties
Maximale flexibiliteit
Geldteruggarantie binnen 2 weken
24/7 Vakantiedokter via de app
Repatriëringsgarantie
Volledige financiële bescherming door SGR

Quote":… Tel daarbij op dat het super rustig is in bijna alle skigebieden en je zou wel bijna gek zijn als je de komende weken niet naar de sneeuw gaat. …

Door een mis communicatie / boekings fout zijn wij op zoek naar een nieuw onderkomen in Westendorf (vanaf volgende week donderdag).

Wat ons opvalt staat haaks op het artikel.

Alle (comfortabele) betaaldbare appertementen zijn bezet (€140,00 per nacht zonder ontbijt) en op de webcams is het erg druk.

Kan iemand van het forum aangeven of het echt zo druk is in het dorp en op de berg?

⛷🎿
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie