Het lijkt wel of er geen einde komt aan het fantastische weer in de Alpen. Na een paar topdagen in Maria Alm gingen we naar Gerlos waar we ook topcondities aantroffen. Nu zijn we beland in, het bij Nederlanders welbekende, Mayrhofen wat tegenwoordig onder naam “Mountopolis” blijkt te gaan.

Corona lijkt voorbij

Met de laatste versoepelingen die in Oostenrijk zijn ingegaan vanaf 5 maart lijkt Corona definitief voorbij te zijn. Het is écht weer gezellig druk op de piste en in de après-ski gaat het dak er elke dag alweer vanaf. We horen om ons heen ook alleen maar mensen die weer blij zijn te kunnen skiën na anderhalf jaar. Tel daar ook nog eens het heerlijke zonnetje bij op en je kan zelf wel concluderen dat als je nu in de Alpen zit, je echt een toptijd hebt.

Seizoen nog niet voorbij!

Zoals we in de vorige live-update al aangaven zijn de condities momenteel top aan de noordkant van de Alpen. Ben je nog niet op wintersport geweest dit seizoen, dan is het nu nog optimaal genieten! Vanaf volgende week zijn we onder andere te vinden in Schladming - Dachstein en Montafon. Wil je weten hoe de condities daar zijn? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal en mis nooit meer een update!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

maar dieje op 1.23 min ging toch ferm oep zijnen buik naar beneden IPV oep zijn skies

@Ronny Dat was zo te zien de Harakiri. Als je daar onderuit gaat maak je gelijk een flinke schuiver. 2 Weken terug meerdere keren gedaan. Mn jongste dochter van 14 knalt er inmiddels in 1 minuut 48 vanaf.

Op dit moment in het Zillertal en kan het alleen maar beamen dat de pisten er top bij liggen!
Qua drukte zijn nog dit weekend toeristen uit Z-Duitsland en daarom liggen dalafdalingen er erbamerlijk bij,met gevolg van vele ongevallen, maar het is typische voorjaarsskieen 🙂

Like tourists huffing and puffing to reach the top, while we forgot the view on the way up !

😂 Mountopolis … daar heeft een of ander reclamebureau vast een pittige nota voor ingediend!

Zie ik het trouwens goed dat er in het Ahorn deelgebied een stoeltjeslift is bijgekomen?

Heb je een nieuwe outfit Arjen? Lijkt wat combat.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie