Meld je aan voor Para Snow Day 2020

HerbertCool op 13 augustus 2020· geen reacties

Een beperking hoeft je niet te beperken om de sneeuw in te gaan. Dat hebben de Nederlandse paraskiërs en parasnowboarders wel bewezen bij de Paralympische Spelen in PyeongChang!

Para Snow Day 2020

Samen met de Johan Cruyff Foundation organiseert de Nederlandse Ski Vereniging op zondag 27 september a.s. de Para Snow Day. Tijdens deze dag in SnowWorld Zoetermeer kunnen mensen met een lichamelijke of visuele beperking kennismaken met het paraskiën en -snowboarden. Wie al enige ervaring heeft met deze sporten kan deelnemen aan de talentscout. Om van deze dag een succes te maken kunnen we de hulp van vrijwilligers goed gebruiken!

Kosten

De kosten voor deelname aan de Para Snow Day bedragen 20 euro per persoon. Hiervoor ontvang je toegang tot de sneeuwhal in SnowWorld en krijg je les van een ervaren wintersportleraar. Tevens is er een informatiemarkt, Wintersport Experience en Meet & Greet met Paralympische sporters waar je vrijblijvend aan deel kan nemen.

COVID-19 protocol

Natuurlijk hebben wij ook een protocol in verband met COVID-19, hierin volgen we het RIVM/Rijksoverheid. Wij komen niet als we klachten hebben die horen bij COVID-19, zoals hoesten, benauwd zijn, niezen en koorts. Dit verwachten we ook van jou. Specifiek voor sport zijn aanvullende regels gemaakt. De regel is dat iedereen 1,5 meter afstand houdt, maar voor de sportsector is een uitzondering gemaakt om in de sport en spelsituaties waar dit niet mogelijk is de 1,5 meter afstand tijdelijk/zo kort mogelijk los te laten en dragen als nodig mondkapjes/een buff. Vooraf sturen wij je nog een vragenlijst hierover.

Aanmelden

Aanmelden kan via de volgende links:

Terugblik 2019

Kom in de stemming! Bekijk de foto’s van Para Snow Day 2019

HerbertCool

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.