Zondag 18 april informatieve meeting van RS Skiteam

MarkVermeulen op 14 april 2021· geen reacties

Komende zondag, 18 april 2021, organiseert RS Skiteam digitaal een informatieve meeting over de mogelijkheden van het team. RS Skiteam is een bij de Nederlandse Ski Vereniging aangesloten organisatie en is tevens een gecertificeerd talententeam. Deze teams voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Ski Vereniging voor scholieren- en juniorenprogramma´s.

RS Skiteam

Sinds 2016 biedt RS Skiteam een kwalitatief programma voor jonge getalenteerde skiërs, waarin ze werken met gekwalificeerde skitrainers en conditietrainers. In september 2020 is het team in samenwerking met Outdoor Valley Wintersport een skiteam op de outdoorbaan gestart: RS Skiteam Bergschenhoek.

RS Skiteam biedt wekelijks ski- en conditietrainingen aan in Nederland. De trainingen zijn gericht op techniek met als doel om wedstrijden te kunnen skiën. Met de kennis en ervaring van RS Skiteam en de professionele mogelijkheden van Outdoor Valley Wintersport zorgen ze ervoor dat je de best mogelijke trainingen en begeleiding krijgt tijdens de trainingen en wedstrijden.

Om iedereen voldoende mogelijkheden te kunnen bieden, hebben ze vijf verschillende lidmaatschappen. Leden van RS skiteam krijgen indoor skitrainingen in SnowWorld en outdoor trainingen in Bergschenhoek.

Bovendien hebben ze een eigen trainingsaccommodatie in Oostenrijk. Gedurende het jaar organiseert het team diverse trainingsweken, zowel voor benjamins, aspiranten, scholieren als voor junioren/senioren. Leden kunnen, naast de vele andere voordelen van het lidmaatschap, deelnemen aan diverse trainingsweken in Oostenrijk.

Lijkt het je leuk om meer met skiën bezig te zijn? Meld je dan nu aan via www.rs-skiteam.com voor de informatieve meeting op zondag 18 april om 19.30.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.