Online bijscholing over 'core stability' goed bezocht

MarkVermeulen op 16 maart 2021· geen reacties

Roderik Sillevis en Niels Stam tijdens de bijscholing over 'core stability'
Vanaf heden zal de Nederlandse Ski Vereniging in samenwerking met SnowPros.NL met enige regelmaat bijscholingen organiseren voor sneeuwsportleraren. Deze sessies zijn gericht op alle sneeuwsportleraren en worden ook gegeven door iemand die dagelijks met de praktijk bezig is. De bijscholingen zijn online te volgen en ook terug te kijken.

Eerste bijscholing goed bezocht

Op maandag 15 maart werd de eerste bijscholing georganiseerd en met circa 200 aanmeldingen bleek dat er veel interesse was. Niels Stam, bestuurslid van SnowPros.NL, en Roderik Sillevis, hoofdskileraar bij Wolfskamer Wintersport, behandelden het belang van ‘core stability’. Als gast heeft Roderik met betrekking tot dit thema zijn zienswijze gedeeld. Daarbij was tijdens de bijscholing aandacht voor de ‘hoe, wat en waarom’ van ‘core stability’. Er is ook gesproken over het verschil tussen beginners en gevorderden en hoe je de lessen daarop aanpast. Roderik heeft met de kijkers gedeeld hoe oefeningen naar zijn zienswijze uitgevoerd dienen te worden.

De bijscholing is hieronder terug te kijken:

Volgende bijscholing: Het perspectief van een senior leraar binnen een organisatie

De eerstvolgende bijscholing zal gaan over het perspectief van een senior leraar binnen een wintersportorganisatie. Deze bijscholing is gericht op hoofdleraren en wintersportorganisaties Zodra er meer informatie bekend is over wanneer deze bijscholing zal worden gegeven, zullen we dit communiceren. Wil je graag een bijdrage leveren of ideeën delen voor een bijscholing? Mail dan naar secretaris@snowpros.nl.

Lijkt het jou ook leuk om een opleiding te volgen?

Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden. Voor vragen over onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.