Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Corona heeft nogal wat impact gehad op de wintersportwereld. Afgelopen seizoen gingen de hele Alpen van de ene op de andere dag op slot en ook in Nederland moesten vele locaties noodgedwongen hun deuren sluiten. Ook reisorganisaties moesten duizenden reizen annuleren en kwamen voor grote uitdagingen te staan.

Steun de Nederlandse wintersport!

Inmiddels worden de dagen weer korter, de winter komt eraan en we mogen weer gaan dromen. In een (voorlopig) nieuwe werkelijkheid, dat wel. Reden voor ons om met bovenstaande video de wintersport in Nederland extra onder de aandacht te brengen. Juist nu is het belangrijk om de Nederlandse ondernemers te steunen en de kinderen in Nederland skiles te geven, die jas toch maar alvast in Nederland aan te schaffen of die mooie accommodatie bij een touroperator te boeken.

Wintersport in de buurt

Wil je weten waar je bij jou in de buurt kunt wintersporten? Kijk dan op deze pagina. Laten we er met z’n allen een fantastisch winterseizoen van maken!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie