Perfecte ventilatie met Julbo skibrillen

gesponsord op 16 september 2020

Swith-air in Julbo Quickshift skibril
Swith-air in Quickshift skibril

Het Franse helmen en skibrillenmerk Julbo staat bekend als innovatief kwaliteitsmerk. Ook dit jaar maakt deze skibrillenfabrikant dit weer waar. Julbo komt op de markt met een nieuw warmteregulatie- en ventilatiesysteem voor skibrillen gericht op freeriders en toerskiërs. Het merk lanceert twee nieuwe fotochromische lenzen en heeft maar liefst vijf nieuwe skibrillen ontworpen. Het merk denkt aan werkelijk elke wintersporter.

Perfecte ventilatie voor de skibril

Niets is vervelender dan een beslagen skibril. Julbo heeft al een paar jaar de ultieme oplossing gevonden tegen condensvorming: een perfecte ventilatie. Het Suprflow-system zorgt door het openzetten van de lens dat de lucht vrij rond kan stromen onder je skibril. Hiermee behoort condens tot het verleden. Dit open- en dichtklikken is snel gedaan en het effect is meteen merkbaar. Dit jaar komt er Switch-Air Systeem bij, dit systeem is speciaal op de markt gezet voor toerskiërs en freeriders, maar is geschikt voor iedere veeleisende wintersporter. Twee onderdelen zijn van het frame af te klikken waardoor de ventilatie perfect is. Hierdoor kun je de warmte en ventilatie in je skibril goed reguleren.

Quickshift skibril met het Switch air ventilatie systeem

Swith-air in Quickshift skibril

De Switch-Air technologie is dit jaar verwerkt in de Quickshift. De frameloze constructie en de cilindrische lens garanderen een groot gezichtsveld en een stijlvolle, perfecte pasvorm, terwijl de fotochromatische REACTIV-lenzen instaan voor een optimaal zicht, ongeacht het weer. Een ideale bril voor veeleisende wintersporters die ongeacht het weer vaak in de sneeuw staan.

Twee nieuwe fotochromische lenzen

Julbo is een absolute expert op het gebied van fotochrome lenzen, lenzen die zich aanpassen naar de hoeveelheid licht. De fotochrome lenzen van Julbo zijn makkelijk te herkennen, want deze hebben het Reactiv-label. Al deze lenzen staan bekend vanwege hun groot fotochromatisch bereik en een snelle activatie. Natuurlijk zijn er de basiskleuren, maar dit jaar heeft Julbo een flashgroene ontwikkeld voor de Cyrius Rancho 2 en flashroze voor de Shadow Oneline.

Nieuwe skibrillen

Links de Shadow en rechts de Moonlight

Julbo komt dit jaar op de markt met verschillende nieuwe goggles Ten eerste wordt het frameloze aanbod uitgebreid met de Shadow en de Moonlight.

  • De Shadow biedt een enorm gezichtsveld en is een bril voor smalle en middelgrote gezichten. De bril met sferische lens is zeer licht (110 g) en heeft het superieure zicht van de fotochromatische REACTIV®-technologie. Deze bril past perfect onder de helm!
  • De Moonlight heeft een sferische lens met een extreem groot gezichtsveld. Hij is de perfecte accessoire voor ervaren skiërs met een smal tot middelgroot gezicht. De MOONLIGHT is ontworpen om moeiteloos onder een helm te passen en is met 110 g vederlicht. Hij is verkrijgbaar met de Glare Control-lenzen voor optimaal zicht van elk soort terrein of met de Spectron-lenzen in verschillende categorieën en kleuren.

Rechts de Shadow one links de Cyprius Rancho 2

Ook in de family serie komt Julbo met nieuwe brillen.

  • Shadow-one is het resultaat van de samenwerking met Eva Walkner en Manuela Mandl. Deze Oostenrijkse atleten zijn allebei Freeride wereldkampioenen en Julbo-ambassadeurs. Deze bril is uitgerust met de flash-roze REACTIV®-lens, een frameloze design en een sferische lens.
  • Cyprius Rancho 2 Wie kent hem niet, Rancho. De beroemdste snor in de skiwereld. Ter ere van het zevende seizoen van de Rancho webseries heeft Julbo een compleet nieuwe bril op de markt gezet. Julbo heeft het beste gegeven wat ze in huis hebben: de frameloze CYRIUS skibril is uitgerust met de nieuwe cilindrische REACTIV®- lens met groene spiegelcoating, hoogwaardige metallic afwerkingen en een band geïnspireerd op zijn onvoorspelbare en eigenzinnige universum, verpakt in een flinke dosis gekke ideeën en een stel grote ski’s! Maximaal gezichtsveld, lichtgewicht en ongeëvenaard comfort; bij de CYRIUS RANCHO 2 is er zelfs ruimte voor de snor!

Links de Julbo Blade en rechts de Julbo Peak

Nieuwe Julbo skihelmen

Bij de skihelmen van Julbo zijn bescherming, pasvorm en ventilatie de kernwoorden. Dit jaar breidt Julbo het assortiment uit met twee helmen. The Peak en De Blade. De Blade is een veelzijdige en betaalbare helm. Deze helm biedt een hoog comfort en een licht gewicht. The Peak is het veelzijdig inzetbare paradepaardje van Julbo. Deze helm beschikt over de certificeringen en de knowhow die nodig zijn om in de bergen volledige bescherming te bieden. De doelgroep: skiërs (m/v) en snowboarders (m/v) die zich ver buiten de gebaande paden wagen en kiezen voor een moeilijk terrein vol risico’s, zowel bij het omhooggaan als tijdens de afdaling. Een extreem lichte (360 g ), geventileerde helm met dubbele norm (EN 1077 en ASTM F2040 voor skiën en EN12492 voor alpinisme) die stijl en comfort moeiteloos combineert. De ideale metgezel voor de hoogste toppen.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.