Wolfskamer Wintersport en Epique Mountain Adventures intensiveren samenwerking

MarkVermeulen op 18 maart 2021· geen reacties

Vereniging Wolfskamer Wintersport en reisorganisatie Epique Mountain Adventures, beiden aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging, intensiveren hun samenwerking. Leden van Wolfskamer kunnen voortaan profiteren van het reisaanbod met betrekking tot het verantwoord off-piste skiën van Epique.

Wolfskamer & Epique bedienen groot gedeelte van de Nederlandse wintersporters

Skiclub Wolfskamer is een vereniging met haar eigen borstelbanen. De vereniging heeft met ruim 3.300 leden en met circa 300 lessen per week is het de grootste vereniging van Nederland. Het complex heeft in totaal 7 pistes. Doordat de pistes deels beplant zijn met verschillende dennenbomen komt het wintersportgevoel hier echt naar boven. Ook de accommodatie is geïnspireerd op de Alpen, waardoor het gezellig en warm aanvoelt. Er wordt bij Wolfskamer gebruik gemaakt van verschillende niveaus. Zo starten beginners bij de basistechniek en kunnen gevorderden meer uitdaging zoeken in verschillende modules als slalom, buckels en freestyle. Echte fanatieke wintersporters kunnen zich aansluiten bij het wedstrijdteam.

Epique biedt trainingen aan op verschillende locaties in Nederland, waaronder Wolfskamer Wintersport en SnowWorld Zoetermeer, maar organiseert vooral trainingen en reizen in het buitenland. Naast de sneeuwsport bieden ze ook mountainbiketrainingen en -reizen aan. Onder begeleiding van gediplomeerde leraren en gidsen is het voor skiërs en snowboarders van elk niveau mogelijk om off-piste te gaan. Zo’n off-piste cursus is geschikt voor iedereen die zijn techniek buiten de pistes wil verbeteren. Er is voor elk niveau een groep, van de eerste bochten in de poedersneeuw tot vergevorderde freeriders. Samen met een leuke groep gelijkgestemden werke je aan je freeride en off-piste kennis en techniek. Met een skigids, snowboardgids of leraar van Epique op pad is een bijzondere ervaring. Alle leraren zijn Nederlands sprekend, waardoor de omgang gemakkelijk is. Het team is in Oostenrijk opgeleid en zeer ervaren. Dit betekent dat ze opgeleid en bevoegd zijn om skiërs en snowboarders van beginners tot experts te trainen en te gidsen.

Wolfskamer vergroot aanbod voor leden

Voor wie goed kan skiën is de hang naar het echte werk in de sneeuw altijd groot. En niet zelden zie je in een gezin dat een van de partners of oudere kinderen graag meer en verdergaand de beleving in de sneeuw opzoekt. Epique zal in de samenwerking een verantwoord aanbod afstemmen op de verschillende skikwaliteiten onder de leden van Wolfskamer. Leden van Wolfskamer zullen gebruik kunnen maken van voordelen bij deelname aan een sneeuwreis van Epique.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.