Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

In de spotlight: Longines Spirit-collectie

gesponsord op 18 november 2020

Het horlogemerk Longines, de officiële tijdwaarnemer van de FIS Alpine World Cups, heeft een nieuwe collectie horloges ontworpen. De zogeheten Spirit-collectie is op dezelfde manier ontworpen als de uurwerken van beroemde pioniers uit het verleden toen ze de lucht, het land en de zee veroverden met behulp van hun Longines-tijdinstrumenten.

Pioniersgeest

Legendarische vliegeniers en ontdekkingsreizigers zoals Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith en Howard Hughes vertrouwden op Longines tijdens hun ongelooflijke reizen. Tegenwoordig presenteert Longines nieuwe uurwerken die getuigen van hun pioniersgeest. Een eerbetoon aan deze uitzonderlijke mannen en vrouwen die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis en nieuwe generaties hebben aangemoedigd om grenzen te verleggen.

De ontdekkingsreiziger en piloot Paul-Emile Victor vertrouwde op Longines tijdens zijn poolexpedities. In 1936 stak hij in 7 weken de Groenlandse ijskap over met temperaturen tot -40 graden. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden bleven zijn Longines chronometers nauwkeurig werken, welke hem hielpen de lengtegraad te berekenen. “Deze horloges maakten het verschil tussen mislukken en slagen”, verklaarde Victor later.

Modernste technologie

Alle modellen uit de Longines Spirit-collectie zijn voorzien van de modernste technologie, wat resulteert in zeer nauwkeurige uurwerken die allemaal Chronometer-gecertificeerd zijn door het Official Swiss Chronometer Testing Institute (COSC).

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer