Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

DAKA Rotterdam Zuid verwelkomt (winter)sporters in nieuwe winkel

gesponsord op 19 november 2020

DAKA Rotterdam Zuid is verhuisd. De Sport- en Lifestylewinkel, voorheen gevestigd aan het Cor Kieboomplein 515, is verhuisd naar het voormalige Sportsworld filiaal aan de overkant. (Winter)sporters zijn hier meer dan welkom om hun nieuwe materialen en outfit te kopen!

Nieuwe DAKA-formule

Met inmiddels 17 winkels verspreid over het land ziet DAKA Sport het aantal filialen verder groeien. In 2019 werd met Utrecht The Wall de eerste voormalige Sportsworld winkel omgebouwd tot DAKA. Na de opening van de nieuwste vestigingen in Beuningen en Leerdam, is Rotterdam Zuid dit jaar alweer het derde voormalig Sportsworld, filiaal dat volledig volgens de nieuwste Sport- en Lifestyle-formule van DAKA ingericht wordt. Met de opening van DAKA Rotterdam Zuid is de ombouw van de Sportsworld winkels afgerond en heeft DAKA ruim 15.000 m2 winkelvloeroppervlak aan de formule toegevoegd.

Groter én uitgebreider

De winkeloppervlakte van Zuid gaat van 3000 m² naar 4500 m², terwijl het assortiment aan sport- en lifestyle artikelen sterk wordt uitgebreid. Ook kunnen wintersportliefhebbers terecht bij het vernieuwde filiaal, waardoor de teller van het aantal DAKA-wintersport speciaalzaken op 11 komt te staan.

Extra services voor wintersporters

DAKA Sport heeft diverse tools om sporters optimaal uit te kunnen rusten. Zo kunnen wintersportfanaten zich laten adviseren over de ideale wintersportuitrusting met de 3D Voetscan en professionele slijp- en waxservice. Lid van de Nederlandse Ski Vereniging? Dan profiteer je een gratis slijp- en waxservice!

DAKA groeit verder

“Wij willen met onze winkels voor alle inwoners van Nederland goed bereikbaar zijn, idealiter binnen 30 autominuten. Als volgende stap richten we ons in 2021 op de provincie Noord-Brabant. Daar zijn wij als toonaangevende sport- en lifestyle retailer nog niet vertegenwoordigd en zien we ook goede mogelijkheden om fysieke winkels te openen als onderdeel van onze omni-channel strategie”, zegt algemeen directeur Jan-Peter Dankaart van DAKA.

DAKA Rotterdam Zuid is sinds woensdag 4 november geopend. Adres: Cor Kieboomplein 100.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer