Voorbereiden op wintersport doe je in Nederland bij SnowWorld

gesponsord op 20 januari 2022· geen reacties

null

Nu alle vestigingen van SnowWorld in Nederland weer geopend zijn, kan de voorbereiding op jouw wintersport starten. Een extra les of opfriscursus kan geen kwaad na het moeten missen van een eerdere skivakantie door het coronavirus. Daarnaast kun je bij SnowWorld alvast in de stemming komen door het complete wintersportgevoel te beleven.

De grootste skischool van Europa

De 750 gediplomeerde leraren van een van de grootste skischolen van Europa geven les op alle niveaus; of je nu je kinderen de eerste meters op eigen ski’s wilt laten maken of al een doorgewinterde freestylesnowboarder bent. Ook kun je een privéles of proefles nemen, een uitgebreide cursus volgen of natuurlijk vrij skiën of snowboarden. Zo geniet jij nu al van onvergetelijke winterpret!

null

Een gediplomeerde skileraar voor jezelf

Bij de privéles van SnowWorld kan iedereen terecht; of je nu nog nooit hebt geskied of dat je de eerste tricks in ons Funpark wilt leren. Ook is het mogelijk om één-op-één-les te krijgen van één van onze gediplomeerde skileraren. Vind je het leuker om dit samen met familie of vrienden te doen? Dan kun je met maximaal vier personen tegelijk deelnemen aan de privéles. Zolang het niveau redelijk gelijk ligt!

De perfecte voorbereiding op je wintersport

Voor beginnende skiërs en snowboarders bieden wij voor alle leeftijden verschillende cursussen aan. Zo zijn er onder andere 4-weekse cursussen, spoedcursussen en weekendcursussen. Wil je een stapje verder, je grenzen verleggen en je vaardigheden naar een nóg hoger niveau brengen? Ook dan stomen wij je klaar.

null

Complete wintersportbeleving

SnowWorld biedt alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op de wintersport. Op elke locatie kun je ski- en snowboardmateriaal huren, maar ook een gehele eigen uitrusting van de beste merken testen én kopen in de winkels van Mount en Duijvestein. Op onze vers geprepareerde pistes krijg jij het gevoel terug, verbeter je je techniek of leer jij skiën of snowboarden op de echte sneeuw. Met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Rucphen (vlakbij Breda), Terneuzen en Zoetermeer is er altijd een SnowWorld-vestiging bij jou in de buurt!
Boek hier jouw passende cursus of privéles.

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie