Word jij onze nieuwe adviseur binnendienst / medewerker ledenservice reisverzekeringen?

Jordan-P op 20 maart 2020

De Nederlandse Ski Vereniging is voor de ondersteuning van de afdeling ledenservice per direct op zoek naar een adviseur binnendienst / medewerker ledenservice reisverzekeringen (m/v), voor 32-38 uur per week.

Taken en verantwoordelijkheden

De afdeling ledenservice is het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële leden van de Nederlandse Ski Vereniging. Je adviseert daarbij – zowel telefonisch als per e-mail - op het gebied van het lidmaatschap, wintersport in het algemeen én de schadeverzekeringen die wij aanbieden (met name de doorlopende reisverzekering). Tevens handel je alle administratieve zaken hieromtrent op een correcte wijze af.

Jij hebt:

  • MBO werk- en denkniveau
  • diploma WFT Adviseur Basis + Schade particulier (Schade zakelijk is een pré)
  • aantoonbare werkervaring met het adviseren (telefonisch/schriftelijk) in en accepteren van schadeverzekeringen particulier (reisverzekeringen bij voorkeur)
  • affiniteit met (winter)sport

én je bent:

  • accuraat, stressbestendig en klantgericht
  • handig met computers
  • zowel mondeling als schriftelijk sterk in de Nederlandse taal

Wil je graag in aanmerking komen voor de functie, maar twijfel je vanwege bovenstaande eisen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden:

  • salarisschaal 6, conform CAO-Sport, met daarnaast een passend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • een informele en ontspannen werksfeer vanuit dé ‘sporthub’ in Nederland, genaamd DeWeerelt van Sport in Utrecht.

Over de Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging is naast een sportbond ook een organisatie die zich inzet voor alle circa één miljoen wintersporters in Nederland. Of je nu semiprof of recreant bent, snowboarder, skiër of langlaufer, de Nederlandse Ski Vereniging is er voor jou. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar informatie en inspiratie op het gebied van wintersport. De Nederlandse Ski Vereniging bedient haar 70.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport informatie en inspiratie, maar biedt haar leden ook een unieke doorlopende reisverzekering aan.

Wil je reageren?

Stuur dan vóór 24 april a.s. een reactie naar m.stoffelsen@wintersport.nl of schrijf naar Nederlandse Ski Vereniging, Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht, t.a.v. Marianne Stoffelsen.

Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met Caroline van den Boogaard, manager verzekeren, telefoonnummer (030) 307 78 08.

De Nederlandse Ski Vereniging kent een actief anti-rookbeleid.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.