OSR komt in actie voor De Schans na verwoestende brand

MarkVermeulen op 20 april 2021· geen reacties

Heel wintersportend Nederland schrok van de grote brand bij De Schans in Uden, waardoor een groot gedeelte van de skibaan is verwoest. Zo ook het bestuur en de leden van OSR. Dit heeft OSR ertoe gezet om in actie te komen en De Schans te helpen bij het herstellen van de skibaan. Het bestuur heeft besloten om 100 matten te doneren aan de ski- en snowboardclub uit Uden.

Ook de jeugd uit de wedstrijdteams van OSR is bezig om De Schans te helpen. Via bijvoorbeeld Instagram brengen zij de doneeractie van De Schans onder de aandacht van hun netwerk met de tekst : “Wij doen mee! Jullie toch ook? #deschans”

De vereniging heeft zelf een actie op poten gezet onder het mom van: ‘Doneer een matje!’. De vereniging heeft in een toelichting aangegeven dat de huidige reserves niet toereikend zijn om de baan mee te herstellen.

Via de website van De Schans is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan het herstel van de skibaan. Iedereen kan één of meerdere producten doneren aan de vereniging. Om de skibaan te herstellen denkt De Schans 40.000 matten, zes schansen en drie lichtmasten nodig te hebben. De tussentijd wat betreft de donaties is hier te zien. OSR heeft dus nu een flinke bijdrage gedaan om bij te dragen aan het herstel van de skibaan.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.