De zomer is voorbij, Arjen heeft zijn eerste reis al gehad en we staan te poppelen om weer meer in de bergen te zijn. Maar of dat er voorlopig in zit bespreken Arjen en Ben in deze eerste podcast van het nieuwe seizoen! Met de nieuwe studio moesten we ook de audio hier en daar nog wat bijschroeven, dus onze excuses daarvoor. Maar uiteindelijk viel alles op zijn plek.

Heb je zelf nu een onderwerp wat je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over deze podcast? Bekijk dan www.wintersport.nl/podcast

In deze wintersport podcast:
0:00 Opening
0:52 Het podcast skihok!
3:26 Arjen’s ervaringen in Zermatt
7:25 Hoe ziet de komende tijd er uit?
11:04 Touroperators in deze tijd
17:29 Ischgl en de maatregelen
21:56 Nu boeken? Of last minute?
27:54 Wat gaat Ben doen?!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie