Het is herfstvakantie en dat is voor veel skiërs en snowboarders een mooie gelegenheid om weer de sneeuw op te zoeken. Wij zijn op de gletsjer van de Kitzsteinhorn in Kaprun, tussen veel skiteams en leraren die opgeleid worden, om ook weer even wat sneeuw onder onze voeten te voelen. De sneeuw op de gletsjer is behoorlijk goed, zeker gezien het feit dat het midden oktober is. En we konden meteen ervaren hoe het is om met een mondkapje op een dag in het skigebied onderweg te zijn! In Oostenrijk is het dragen van een FFP2 masker in de gondel en stoeltjesliften momenteel nog verplicht. Op de hoogte blijven van de laatste coronaregels? Check dan onze corona informatie pagina!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Het is het allemaal net niet… ;) maar als je echt van skiën houdt dan kan het iig.

Kijk dat is genieten! Bedankt voor het delen, het lijkt weer wat dichterbij zo :)

Sportieve groet, Luuk

Word al weer doodgegooid met FANtastische en vooral jaloersmakende beelden uit Oostenrijk, nu weer dank je @Arjen en team wordt zeer gewaardeerd.

En hoor je ook nog even dat er een nieuwe Snow Show aankomt kan niet wachten.

null
null
null
null

Afgelopen week op de Hintertuxer Gletscher geweest. Kaiserwetter en goede sneeuwcondities !!!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie