Als je op vakantie gaat met het hele gezin dan wil je natuurlijk een gebied waar iedereen uit de voeten kan. Een gebied waar kinderen veilig in de lift kunnen stappen en waar de skischolen gespecialiseerd zijn in het leren skiën van die kleine kampioenen. In Die Erste Ferienregion im Zillertal - Fügen-Kaltenbach lijkt alles gemaakt voor de ideale familievakantie!.

Geweldige skigebieden

De skigebieden van ‘Die Erste Ferienregion im Zillertal - Fügen-Kaltenbach’ hebben samen zo’n 112 kilometer aan pistes. Al deze pistes worden bediend door ultramoderne liften. Naast het skiën vind je hier heerlijke rodelbanen en dat is, volgens ons, een absolute aanrader! Verschillende rodelbanen zijn ‘s avonds trouwens ook verlicht. Als dat geen gave après-ski bezigheid is?

null

Hochfügen - Hochzillertal perfect voor iedereen

Het skigebied Hochfügen - Hochzillertal is een ideaal skigebied voor iedereen. Of je nu snowboardt, skiet of rodelt, of je nu begint met skiën en boarden of je hebt al jarenlange ervaring: voor iedereen zijn hier genoeg leuke pistes te vinden. Freeriders vinden in Hochfügen bijna eindeloze off-piste mogelijkheden en in het Betterpark Hochzillertal kunnen freestylers op talrijke kickers laten zien wat ze kunnen. En voor snelheidsduivels zijn er strak geprepareerde wedstrijd- en racepistes. Zo kan iedereen en elk familielid hellingen naar zijn gading vinden. Al dan niet bijgestaan door de skileraren van een van de goede skischolen.

Spieljoch, de familieberg: perfect met kinderen

Het familiegebied Spieljoch is ideaal met kleinere kinderen. Voor de allerkleinste skiërtjes is er een oefenweide met een lopende band direct onder de Spieljochbahn. De overzichtelijke oefenweides, de 10 eenvoudige liften en de leuke pistes maken dit gebied een echte geheimtip. Het is zonde om over dit leuke gebied heen te kijken. Deze familieberg is ideaal voor ouders met kinderen en voor wintersporters die graag rustige pistes opzoeken. De berg is ook perfect voor niet-skiërs. Tijdens een winterwandeling vanaf het bergstation tot aan het bergkruis kun je van het mooie winterlandschap en het prachtige uitzicht over de regio genieten. En je vindt hier ook een 5,5 km lange rodelbaan!

Op les of spelen bij kinderdagverblijf

Hebben je kinderen nog les nodig? Geen probleem: ze leren de fijne kneepjes van het vak bij de gerenommeerde skischolen in het gebied. De kinderen kunnen tussen de middag ook mee eten bij de skischool! Nog te jong om op de ski’s te staan, of even geen zin? Dat is geen probleem, het team van het kinderdagverblijf “Zwergerl Club” in Fügen, Hochfügen en Kaltenbach staat klaar voor de kleintjes van 3 maanden tot 7 jaar!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie