Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

We hoeven niemand meer te overtuigen dat een helm een must is bij het skiën en snowboarden. Maar dat betekent niet dat de ontwikkeling van de skihelm stil staat. We lichten een helm voor je uit die veiligheid naar een hoger niveau brengt!

MIPS-technologie

Aangezien je bijna nooit recht op je hoofd valt, is er een technologie ontwikkeld die deze roterende klappen beter opvangt. Dit heet de MIPS-technologie, ofterwijl: Multi-directional Impact Protection System. Dit zorgt voor een meedraaiende malm in de helm en verkleint de kans op hersenletsel.

Let op het label

Ga jij een nieuwe helm kopen? Kijk dan goed of er een MIPS-label op staat, dan weet je zeker dat je veilig op pad gaat. Het grootste deel van de helmencollectie van GIRO bestaat uit helmen met MIPS-technologie.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer