WIN: 5-daagse skisafari met de camper van SnowWorld!

gesponsord op 22 oktober 2020· geen reacties

Skisafari SnowWorld
Wil jij een écht wintersportgevoel ervaren, maar liever niet naar het buitenland? Dat kan! Want SnowWorld geeft een 5-daagse skisafari in een luxe camper weg. Doe mee aan de winactie en wie weet reis jij van 5 t/m 9 november gratis naar de vijf grootste sneeuwbanen in Nederland!

Op skisafari naar de ‘big five’

Met een skisafari wordt een wintersport bedoeld waarbij je van plek naar plek skiet, of iedere dag een ander skigebied bezoekt. Dat laatste is wat je tijdens deze skisafari in Nederland gaat doen. Je reist in de camper van SnowWorld naar de ‘big five’-sneeuwlocaties: Zoetermeer, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen en Amsterdam. Overal krijg je een liftpas, skimateriaal, campingplaats en eten. Uiteraard kun je de hele dag skiën in de sneeuwhal! Naast de skisafari verloot SnowWorld onder de deelnemers nog veel meer prijzen. Waaronder een maand- en een jaarpas voor alle locaties van SnowWorld.

Kans maken op één van deze te gekke prijzen? Koop dan nu een kaartje voor een SnowWorld-locatie bij jou in de buurt óf vul op deze pagina het onderstaande formulier in!

Zelf op avontuur in eigen land

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de ‘Big Five’ te bezoeken en deze bijzondere ervaring met je eigen busje, camper of caravan mee te maken. Voor deze fanatiekelingen heeft SnowWorld per vestiging speciale camperplekken geselecteerd. Ben je niet zo’n avonturier en houd je van meer luxe? Laat jezelf dan in de watten leggen in het SnowWorld Alpine hotel in Landgraaf.

Actievoorwaarden

Je kunt tot en met 1 november meedoen aan de winactie, op 2 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle actievoorwaarden zijn hier te lezen.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.