Nederlandse Ski Vereniging introduceert corona-spreekuur

HerbertCool op 23 oktober 2020· geen reacties

Corona en wintersport
Nu de winter in aantocht is en we helaas nog niet van de uitdagingen rondom het coronavirus af zijn, nemen de zorgen bij onze aangesloten organisaties en leden toe. Dit leidt tot veel vragen over de interpretatie van de steeds veranderende regelgeving.

In de eerste plaats verwijzen we graag naar ons coronaprotocol, dit wordt continu geactualiseerd aan de hand van de meest recente wijzigingen bij het RIVM, NOC*NSF, FIS, IBU en de overheid. Daarnaast leren de ervaringen uit het land ons dat met name het overleg op lokaal niveau (gemeente, lokale overheden) het meeste bijdraagt aan duidelijkheid over wat er wel en niet mag. Vaak worden er op lokaal niveau namelijk uitzonderingen gemaakt of voert men juist verscherpingen door.

Hiernaast hebben wij een online corona-spreekuur geïntroduceerd om geïnteresseerden de kans te geven specifieke vragen te stellen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het eerste corona-spreekuur vond plaats op 15 oktober jl. en was voor alle partijen, ook voor ons, van toegevoegde waarde.

Deelname corona-spreekuur

Het volgende corona-spreekuur vindt plaats op donderdag 29 oktober a.s. om 18:00 uur. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. Dit is mogelijk via Google Meet: https://meet.google.com/vsd-zguc-ivy. Door het klikken op de link word je toegelaten tot het spreekuur. Het is niet nodig aanvullende software te installeren. Een camera, microfoon en goede internetverbinding zijn voldoende.

HerbertCool

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.