Op wintersportvakantie in eigen land

MarkVermeulen op 23 november 2020

Dit winterseizoen kent vele uitdagingen. Reisbeperkingen zorgen ervoor dat afreizen naar de Alpen minder vanzelfsprekend is deze winter en maatregelen in de skigebieden zorgen voor een andere wintersport dan normaal. Tot half januari is een wintersportvakantie in de Alpen in ieder geval niet mogelijk. Voor alle ‘thuisblijvers’ en voor degenen die gewoon niet kunnen wachten heeft de Nederlandse Ski Vereniging alle ‘wintersportvakanties’ in Nederland op een rijtje gezet. Combineer een paar dagen weg met skiën, snowboarden of langlaufen op de mooiste locaties van Nederland!

Klik hier en boek een wintersportvakantie in eigen land.

Alles over wintersport en corona

Kan ik deze winter eigenlijk wel op wintersport, welke coronamaatregelen gelden er in de skigebieden, en wat als er onverhoopt een negatief reisadvies komt? We snappen heel goed dat je door alle bomen het bos niet meer kan zien. De coronamaatregelen voor de wintersport wijzigen continue. De Nederlandse Ski Vereniging doet hun uiterste best om je gedurende deze winter zoveel mogelijk antwoorden te geven.

Klik hier voor de informatiepagina over coronamaatregelen tijdens (winter)sporten in Nederland.

Klik hier voor de informatiepagina over corona en wintersport in de Alpen.

Klik hier voor het LIVEBLOG met laatste ontwikkelingen op het gebied van corona en wintersport.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.