UP Adaptive Sports organiseert Surf’s UP op 19 juni

MarkVermeulen op 24 maart 2021· geen reacties

Surf’s UP, editie 2020
Ook in de zomermaanden zitten wintersportorganisaties niet stil. Op zaterdag 19 juni organiseert UP Adaptive Sports, een bij de Nederlandse Ski Vereniging aangesloten organisatie, een surfclinic voor mensen met een fysieke beperking. Aanmelden voor deze dag is nu mogelijk.

De eerste editie van Surf’s Up in 2020 was een groot succes. Destijds namen 18 sportliefhebbers in verschillende categorien (CP, visueel, prothese en rolstoelafhankelijk) deel aan het evenement. Vanwege het succes vorig jaar komt er ook dit jaar weer een editie. In onderstaande video is te zien hoe de deelnemers, waaronder Renske van Beek, vorig jaar genoten van de golven op Scheveningen.

Inhoud van youtube.com
Door op “toon inhoud” te klikken kunnen er cookies worden geplaatst door youtube.com.

Aanmelden

Iedereen met een fysieke kan op zaterdag 19 juni de surfclinic, inclusief theorie, volgen. De clinic zal plaatsvinden bij de surfschool ‘The Shore’ in Scheveningen. Deelname aan de clinic kost 15 euro (inclusief materiaal). Aanmelden kan op de website van UP Adaptive Sports.

Up Adaptive Sports

In de wintermaanden faciliteert UP Adaptive Sports wintersportactiviteiten voor mensen met een lichamelijke beperking die graag willen skiën of snowboarden tijdens hun vakantie met familie of vrienden. De instructeurs en begeleiders van UP zijn met name actief in de regio Zell am See – Kaprun.

Jong of oud, skiër of snowboarder, beginner of gevorderd, staand of zittend, blind of slechtziend; vrijwel iedereen kan bij UP terecht. De organisatie biedt een breed aanbod aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Welk onderdeel je ook kiest, UP creëert een programma dat bij jou past om jou een optimale wintersportbeleving te kunnen geven.

Maar ook in de zomer zit men bij UP Adaptive Sports niet stil, zo getuigt ook Surf’s UP op 19 juni.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.