Meld je nu aan voor de bijscholing langlaufen op de Opleidingendag

MarkVermeulen op 25 augustus 2021· geen reacties

Op de Opleidingendag 2021 is er ook een bijscholing langlaufen
Op de Opleidingendag 2021 is er ook een bijscholing langlaufen
Na de goede ervaringen van de Opleidingendag in 2019 en de Opleidingendag in 2020 organiseert de Nederlandse Ski Vereniging ook dit jaar weer een Opleidingendag. Deze vindt plaats op zaterdag 11 september in SnowWorld Zoetermeer. Dit zal een leerzame en actieve dag worden voor zowel (onze) opleiders als voor andere ski-, snowboard-, telemark- en langlaufleraren en wintersportorganisaties. De toevoeging van een bijscholing voor langlaufleraren is nieuw voor de Opleidingendag. We zijn dan ook erg blij dat we alle sneeuwsporten samen kunnen brengen op de Opleidingendag. Kortom; het wordt een gezellige dag vol met interessante onderwerpen en we hopen dat jij erbij bent!

Leerzaam programma

Het thema van de training is '‘De fysieke training’'. De fysieke training is niet meer weg te denken uit het programma van onze topsporter, maar is voor ons als wintersporter en leraar/trainer niet minder belangrijk. Tijdens de training nemen we een kijkje achter de schermen bij de ‘‘onze’’ topsporters. Nick Elsewaerd (trainer paraskiën) en Jeroen van der Lee (coördinator topsport & talentontwikkeling) hebben een interessante presentatie voorbereid. Vervolgens gaan we aan de gang met toegankelijke oefeningen en vertalen deze ontwikkeling naar de rolski’s. De bijscholing op de rolski’s zal een focus hebben op de skating-techniek.

Planning
13.00: Inloop (Arosa-zaal)
13.15: Start training
14.00: Omkleden/start training (rolski)
16.00: Afsluiting

Bij de organisatie van de Opleidingendag volgen we alle richtlijnen van de Rijksoverheid met betrekking tot het coronavirus op. Hierdoor zijn we ook gebonden aan een maximaal deelnemers, dus VOL = VOL. De kosten voor de Opleidingendag zijn 29,50 euro. Op de Opleidingendag zal er drinken (koffie/thee) aanwezig zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de Opleidingendag op 11 september 2021 is mogelijk met behulp van dit formulier.

Opleidingen van de Nederlandse Ski Vereniging

Voor vragen over deze dag of onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

Wil jij ook graag een opleiding te volgen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden!

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie