Cébé en Superdry delen zelfde stijlvolle visie

gesponsord op 26 januari 2022· 2 reacties

null

De merken Cébé en Superdry hebben ieder door de jaren heen een trouwe schare aan fans opgebouwd. Door hun stijlvolle samenwerking gaat er opeens een wereld voor beide groepen open. En dat komt niet alleen door die hoogwaardige brillen van Cébé. Kom meer te weten over deze perfecte match!

Bril voor het buitenleven

Sinds de oprichting in 1892 is Cébé een pionier in de vervaardiging van de sportbril. Toen in de jaren ’40 de skivakanties steeds populairder werden, is het merk uitgebreid met de productie van helmen, goggles en zonnebrillen voor wintersporten. Tegenwoordig is Cébé zowel technisch als stijlvol voor alle sportmannen en -vrouwen op zoek naar pure adrenaline-ervaringen. Voor iedereen die houdt van knowhow en de authenticiteit van het buitenleven.

null

Cébé x Superdry = Capsule

Cébé’s credo is het creëren van producten die waaghalzen beschermen in hun wilde uitdagingen. Het hippe kledingmerk Superdry deelt deze onbevreesde houding en passie voor maatwerk en graphics, dus de samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Dit heeft er voor het tweede achtereenvolgende jaar toe geleid dat beide merken hun krachten bundelen en hun expertise gebruiken om een gezamenlijke collectie te creëren. Het is de zogeheten capsulecollectie: een beperkte oplage van 6 skihelmen en 6 skibrillen.

null

Fusie van Britse, Japanse en Amerikaanse invloeden

Deze capsulecollectie omvat een selectie van Cébé’s nieuwste, high-end producten, voorzien van unieke en custom made graphics van het Superdry-ontwerpteam. De opvallende designs zijn een succesvolle fusie van Britse, Japanse en Amerikaanse invloeden.

“We zijn enorm enthousiast over onze samenwerking met wereldspeler Cébé. We hebben een unieke collectie gemaakt van skibrillen en helmen die onze eigen ski- en snowboardkledinglijn complementeert. Hierdoor kunnen we onze fans echt iets speciaals aanbieden voor de wintersport”, Graham Gordon, Head Of Innovation Superdry.

null

Stijl en functie ineen

Een mooi voorbeeld van deze samenwerking is de Reference x Superdry skibril van Cébé.
Deze skibril in neo-retrostijl biedt een kristalhelder zicht dankzij het rechthoekige ontwerp en geventileerde categorie 2-lens. Een ander hoogstandje is de Pow MIPS x Superdry helm van Cébé. Het is een stoere allmountain helm die aan de buitenzijde is voorzien van de herkenbare, hippe typografie van Superdry en aan de binnenzijde is volgepakt met Cébé-innovaties. Bijvoorbeeld het F.T.F.-concept (Fine Tuning Fit), waarmee je de pasvorm van de helm middels een knop eenvoudig en snel kunt verstellen. Het high-end MIPS-hersenbeschermingssysteem is een in de helm geïntegreerde, wrijvingsarme laag die is ontworpen om de rotatiebewegingen die bij schuine botsingen tegen het hoofd op de hersenen worden overgebracht, te verminderen.

null

Het ziet er mooi uit, maar voor mij nooit meer Superdry ski kleding. Ik heb een vergelijkbare jas als hier op de foto, echter na 2 seizoenen (5 weken skien in totaal) laat de opdruk aan de voorkant van de jas los…

Met skiën kom je echt tot rust.

Super dry is alleen iets voor de Aziatische markt, hier is het rommel. Ben iemand die S/ M draagt en van superdry past een xl me niet eens, veel te krap en klein.

Hoe Hoger Hoe Beter
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie