Parasnowboarders kunnen gratis deelnemen aan pumptracktraining

MarkVermeulen op 26 maart 2021· geen reacties

Pumptrack
Op zondag 11 april is het voor parasnowboarders mogelijk om gratis deel te nemen aan een pumptracktraining. Onder begeleiding van coaches Hendrik-Jan Cassee, Susanne Cassee en Remon de Kwant is het vrijblijvend en gratis mogelijk om aan te sluiten bij de talentherkenningstraining van de Nederlandse Ski Vereniging.

Indien hun programma het toelaat zullen selectieleden Lisa Bunschoten, Renske van Beek en Chris Vos samen met bondscoach Frank Germann ook aansluiten en kun je oefenen met de beste parasnowboarders van de wereld. De training vindt plaats bij pumptrack Roosendaal en begint om 13:00.

Dus ben jij of ken jij iemand tussen de 10 en 18 jaar met een fysieke beperking die zelfstandig kan lopen? En heb je al eens op een longboard gestaan of lijkt het je juist leuk om het eens te proberen? Meld je dan aan bij Hendrik-Jan Cassee via info@aangepastwintersport.nl. Geen eigen materiaal? Het merk Sector 9 heeft longboards ter beschikking gesteld, zodat iedereen mee kan doen.

Pumptrack

Een pumptrack is een gesloten (lusvormig) parcours dat bestaat uit hobbels en bochten met wisselende frequentie. De opeenvolgende hobbels en bochten helpen je om het momentum en de snelheid te behouden door op je skateboard of longboard te pompen zonder te hoeven trappen. De rijder gebruikt een op en neer pompende beweging om energie over te brengen naar het board en snelheid te genereren.

Talentherkenning

Neem eens een kijkje op onze pagina ‘Talentherkenning’ voor alle mogelijkheden! Voor vragen over onze opleidingen kan je contact opnemen met Pepijn van Schijndel via p.vanschijndel@wintersport.nl.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.